USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На поромі біля берегів Греції залишається ще 256 осіб

29 Грудня 2014 08:46
Рятувальники евакуювали 211 людей з порому Norman Atlantic, який загорівся дорогою з Греції до Італії. Частину людей на гелікоптерах вже доправили до лікарень, - повідомляє грецьке державне телебачення "НЕРИТ". Про це інформує ТСН.

Нагадаємо, трагедія трапилася вчора, 28 грудня, біля берегів Греції. Пожежа на зафрахтованому грецькою компанією ANEK поромі Norman Atlantic, який слідував під прапором Італії, почалася близько 16:00 за місцевим часом в гаражному відсіку, де знаходилися 222 автомобіля, зокрема кілька вантажівок з маслом. Причина займання поки не відома.

Наразі на поромі залишаються ще 256 осіб.

Цієї ночі пором тричі намагалися відбуксувати до італійського узбережжя, однак, всі спроби виявилися невдалими – лопалися троси. Італійський центр порятунку пасажирів через поліпшення погодних умов вирішив евакуювати пасажирів, які залишилися на борту, та пересадити їх у військовий корабель поблизу. Втім, посилення вітру завадило рятувальникам реалізувати свій план. В Італії заявляли, що операція з придушення вогню на поромі завершена, однак грецька сторона офіційно підтверджує лише, що пожежа локалізована.

З палаючого порому Norman Atlantic, який прямував з Греції до Італії, врятовано двох громадянок України. Про це у Twitter повідомив речник Міністерства закордонних справ України Євген Перебийніс. "Інформація від посольства в Італії: попередньо підтверджується, що дві наші громадянки евакуйовані з порому. Дипломати намагаються встановити з ними зв'язок", - написав Перебийніс. Разом із тим, один пасажир Norman Atlantic загинув, ще двоє отримали поранення. Про це повідомляє Міністерство національної оборони Греції.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus