USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На підприємстві у Польщі загинув молодий українець

9 Березня 2021 11:12
У Польщі на підприємстві поблизу міста Ополє загинув 30-річний українець. 10-річна донька залишилася без батька.

Про це повідомляє Польське радіо.

На 30-річного українського працівника закладу впала транспортована мостовим краном конструкція для виробництва бетонних сходів. Чоловік загинув на місці, залишивши сиротою 10-річну доньку. Його дружина була на пізньому етапі вагітності. Після отримання інформації про смерть чоловіка її госпіталізували. Щоб допомогти сім’ї загиблого, жителі села Зеджик поблизу Озімека організували збір коштів.

Як сказав заступник окружного інспектора Державної інспекції праці в Ополі Томаш Кшемєновський, причиною трагедії було неправильне закріплення транспортованого вантажу на крані. Замість двох було використано одне кріплення, що не витримало навантаження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 9 Березня 2021 13:39
Краном керував скоріш за все також українець. Неправильне закріплення транспортованого вантажу спричинене операторами-українцями. Тикий-от каламбур..., бо "наш брат" таке добре вміє
Петро Показати IP 9 Березня 2021 14:32
123 . Не пиши дурні, якщо не знаєш.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus