USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На підприємстві волинського нардепа спалахнула пожежа

22 Липня 2016 14:46
Хмара ядучого диму накрила село Чаруків у середу вранці, оскільки на території елеватора АПК «Пан Курчак» зайнялися солом’яні тюки.

Про це інформує ТРК Аверс з посиланням на повідомлення місцевих мешканців.

Від чого виникла пожежа, люди не знають, але запевнили, що цілий день у селі стояли кіптява і сморід. Гасити полум’я прибули 5 машин спецтехніки. Інформацію підтвердила і голова Чаруківської сільської ради Жанна Кудлік.



"Горіли тюки, які знаходять на території елеватора. Це вулиця Вокзальна. Елеватор агропромислової групи "Пан курчак". Ми туди виїжджали. Там було п'ять пожежних автомобілів, а також комісія. Чому і як стався пожежа нікому невідомо, - зазначила жінка.

Начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення ДСНС Ірина Варварук додала:

У середу, 20-го липня, о 12 годині 35 хвилин надійшло повідомлення у Державну рятувальну службу про те, що трапилася пожежа. Її локалізація відбулась о 14 годині 58 хвилин. А остаточна ліквідація о 15 годині 22 хвилини. Причина пожежі на цей момент встановляється.

До слова, засновником агропромислової групи "Пан Курчак" є нардеп від Волині Сергій Мартиняк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
нхя не смішно Показати IP 22 Липня 2016 14:53
Genosse partizanen?
А Показати IP 22 Липня 2016 15:05
А яка оперативність!!!!! В середу згоріло і рівно через дві доби проінформували. Аж 25 км до Луцька дві доби курчата Мартиняка на хвості несли.
Анонім Показати IP 22 Липня 2016 17:09
щей так дивно як цю пожежу не скрили від громадськості , мабуть дві доби чекали на реакцію населення, і причина буде занесення джерела запалення БАРАБАШКОЮ, щоб ніхто не постраждав, хоча попередню причину малаб озвучити пресслужба грушувінчука, алеж тож яка людина, щей депутат, слуга волинського народу
Панкурчак Показати IP 22 Липня 2016 22:31
Приходить кінець імперії олігарха-зрадника України!!!
Чаруківка Показати IP 28 Липня 2016 14:47
Ха! Це один раз занадто багато підпалили-от люди і викликали пожежних, а про те,що вони регулярно палять цю солому-травлячи людей димом і забруднюючи екологію села -ніхто не написав. Люди в прилеглих будинках бояться ночами спати-аби не почадіти у власних домівках. Але куди вельмишановному депутату до проблем простих смертних? P S Не можете під власним носом порядку навести,а побігли в державні порядкувати? Сором! Ганьба!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus