USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Поблизу Луцька під час пожежі на підприємстві евакуювали персонал

19 Лютого 2016 11:44
Пожежа на підприємстві з виробництва торговельного обладнання у Луцькому районі трапилася вчора о 22.24, - повідомляють у прес-службі волинських вогнеборців.

На місце події прибули рятувальники і на підприємстві розпочалася організована евакуація персоналу з виробничого приміщення.

Під час розвідки з’ясувалося, що вогонь виник на території дільниці термообробки.Площа горіння склала 50 метрів квадратних.

О 22:47 рятувальники локалізували загорання, а о 23:00 ліквідували остаточно.

До гасіння пожежі залучили 5 одиниць основної та спеціальної пожежної техніки, а також 26 чоловік особового складу.

Причина пожежі встановлюється. Згідно з попередньою інформацією, лихо трапилося внаслідок короткого замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
КЛВ Показати IP 19 Лютого 2016 19:01
Ага. На такому супер эвропейському заводi замкнула проводка? Це такi "специ" порушили техпроцес по чийомусь наказу таких самих "спецiалiстiв" а тепер хочуть скинути на проводку бо не багато людей в цьому щось розумiють. Дадуть хабар або чийсь наказ пожежникам

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus