USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На пішохідному переході у Луцьку збили двох школярок. ВІДЕО. ОНОВЛЕНО

4 Червня 2015 21:50
Дорожньо-транспортна пригода трапилася у Луцьку близько 16:00, - інформує Вісник+К.

Автомобіль «Ніссан» збив на пішохідному переході перед мостом, який з’єднує проспект Перемоги і проспект Соборності, двох дівчат. Після наїзду автівки обидві дитини втратили свідомість.

До місця пригоди приїхали дві швидких, які забрали школярок. Як повідомили у ДАІ, нині одна з дівчаток уже почувається значно краще, її подружка дещо гірше, але життю дітей загрози немає.

Автомобіль, який збив школярок, видимих технічних пошкоджень не мав. Поки обставини ДТП встановлюють слідчі.

Відео ДТП з автореєстратора опублікувало видання ВолиньPOST.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 39
sv Показати IP 4 Червня 2015 17:04
Ви помітили наскільки почастішали такі "новини"?! З кожним днем все більше ДТП за участь дітей! Де наші "славні" ДАІ-шники?! Чи всі в АТО виїхали?! Коли на вулицях вже можна буде побачити ДАІ, можливо, коли вони зявляться, то хоч це зупинитить деяких горе-водіїв!!!
ks до sv Показати IP 4 Червня 2015 20:24
А ще було б добре, якби пішоходи частіше повертали голови на ліво і на право. Теж допомагає нормально без пошкоджень переходити дорогу. А то стоїш на червоне світло (для пішоходів) чекаєш своє зелене, а мама з дитиною біжать а то і просто чалапають, бо ж нема машини чого стояти... от діти і привикають що вони герої на дорозі. Так що мабуть для початку було б корисно і не лише ДАІшників на пости ставити, і горе-водіїв гадити, а й про третю сторону подумати.
читач до ks Показати IP 5 Червня 2015 00:26
а де ви там світлофор побачили? Правилами дорожнього руху передбачено, що водій транспортного засобу, що наближається до нерегульованого пішохідного переходу, на якому перебувають пішоходи, повинен зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, щоб дати дорогу пішоходам, для яких може бути створена перешкода чи небезпека. Якщо перед нерегульованим пішохідним переходом зменшує швидкість або зупинився транспортний засіб, водії інших транспортних засобів, що рухаються по сусідніх смугах, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися, і можуть продовжити (відновити) рух лише переконавшись, що на пішохідному переході немає пішоходів, для яких може бути створена перешкода чи небезпека. Зупинилися всі крім того одного дятла, який купив права, а правила навіть не читав.
456 до sv Показати IP 5 Червня 2015 07:25
Звичайно тут водій не прав, дівчаток жаль, але немало випадків коли пішоходи елі переходять навіть не глянувши ні вправо ні в ліво, бо іх всі повинні пропускати, і в авто ніяка відмова гальм чи ще щось не може статися, не будьте такі безпечні
Дьодік Показати IP 4 Червня 2015 17:19
Там (перед мостом) цей пішохідний перехід потрібно взагалі ліквідувати. Щодня ходжу по цій вулиці і бачу, як з моста "летять" машини на швидкості і майже не реагують на пішоходів. Пішоходи змушені переходити цей перехід "собачою риссю". Особисто переходжу проспект поряд, під мостом, або йду до переходу зі світлофором біля 5-ої школи.
Дьодік до Дьодік Показати IP 4 Червня 2015 17:27
ПС. І тротуар у цьому місці відділити від проїзної частини огородженням.
Анонім до Дьодік Показати IP 4 Червня 2015 18:09
Или сделать более простую вещь - уложить на этом месте "лежачего полицейского".
дьодік до Анонім Показати IP 4 Червня 2015 19:37
Це варіант, але думаю, що не допоможе, бо по цій вулиці їздить багато немісцевих, які не знатимуть про лежня. Але краще щось, ніж нічого. Дуже жаль малих дівчаток...
Анонім до дьодік Показати IP 5 Червня 2015 07:49
Ну и будут лететь у них мосты. И, вообще, "лежачий полицейский" ставится так, чтобы его было видно, и сопровождается соответствующим знаком.
А Показати IP 4 Червня 2015 17:58
як же може бути по іншому, коли на всіх обговореннях новин останніх днів про ДТП коментатори **рові аж сичать виправдовуючи водіїв, яка ганяють вулицями міста або п"яними сідають за кермо. Поки бидлота не перестане гратися в панти, а міліція не почне виконувати нормально свою роботу, доти й буде подібне.
рб до А Показати IP 4 Червня 2015 18:53
Водій тверезий був в даному випадку
лаош до рб Показати IP 4 Червня 2015 21:05
яке чудо поставило мінус? хто такий знавець???
Андрій до рб Показати IP 5 Червня 2015 00:48
Це виправдовує наїзд на дівчат на переході і що навіть не збавив швидкості перед переходом? А як "обгін справа", та ще й на переході?
j;k до Андрій Показати IP 5 Червня 2015 09:55
обгону там не було-випередження!!!
КАКА Показати IP 4 Червня 2015 18:08
УБРАТИ ПЕРЕХІД НА .......
водій м.Луцька Показати IP 4 Червня 2015 18:58
Перехід дуже аварійний, особливо взимку (коли ожеледиця , то машину навідь на незначній швидкості несе зверху моста вниз, машина стає некерованою). Невже цей перехід там такий важливий??? якщо за 50м знаходиться навпроти "Західінкомбанку" регулюємий світлофор та пішоходний перехід . Цей перехід _ ГОРЕ ДЛЯ ВОДІЇВ !!!!
лучанка до водій м.Луцька Показати IP 6 Червня 2015 08:55
"ГОРЕ ОТ УМА"!Біля "Західінкомбанку"потрібно щоб 3 лежачих поліцейських було.Діти спокійно не можуть перейти пішохідний перехід,бо є дуже нетерплячі водіі-хами!Расступись народ - Г......О плывет!
макс Показати IP 4 Червня 2015 20:10
Потрібно їздити, а не літати, тоді машина не стає некерованою. Ось і всі правила.
КАКА Показати IP 4 Червня 2015 22:02
........ДАААА ДІВЧАТ ШКОДА((((((((((( АЛЕ ПЕРЕХІД ТРЕБА ЗАБРАТИ,НА СВІТЛОФОРІ ТАКОГО НЕ БУЛО Б,АБО ПРОСТО ПРОЙТИ ПІД МОСТОМ!!!!!!!! ВІН МЕГА АВАРІЙНИЙ.....!!!!!!!....ХАЙ МІСЬКРАДА ХОТЬ ,ЩОСЬ ЗРОБИТЬ,,,,,,
аааа до КАКА Показати IP 4 Червня 2015 22:28
2 місяці назад на світлофорі біля міліції на грибоєдова збили дівчинку. так шо не треба ля-ля
Лучанин до КАКА Показати IP 6 Червня 2015 10:58
Про що ви говорите?! На світлофорі?.. Вчора переходив з дитиною дорогу - загорілося червоне для автівок (для пішоходів зелене), машин немає зблизька, рушили, 2 метри, з іншої сторони підїзджає світла беха універсал і ГАЗУ! Може й дальтонік, але ж люди вийшли на проїзну частину. А маршрутки, коли бачуть що жовте моргає та на червоне переключається... В них мабуть що від червоного світла ногу корч бере на педалі газу. Світлофори... Тут треба робити щоб на червоне шипи з землі вилазили - по іншому тут толку не буде!!!
Анонім Показати IP 4 Червня 2015 22:23
шкода діток, водій дибіл, але на мою думку просто прибрати пішохідний перехід результату не дасть, там все життя всі перебігали,реально результативним буде рішення про продовження паркану десь до рівня зупинкі навпроти
привокзальний Показати IP 4 Червня 2015 22:48
історія цього переходу налічує десятки постраждалих, хто сумнівається просто попитайте у місцевих... На початку 90х коли я жив неподалік від 5ї школи, загинув мій знайомий із сусіднього двору теж саме на цьому переході... Йому було 15-16р... Дуже прикро за цей випадок з дівчатками, але це місце вже давно проситься щоб його просто загородити... Переходи в таких місцях - це просто об'єкти найвищої небезпеки...
місцевий Показати IP 4 Червня 2015 22:53
абсолютно згідний : пішохідний перехід прибрати ( ризик виникає як на спуску так і на підйомі на міст -прискорення -інциденти були і до цього ),однозначно паркан та знак обмеження швидкості 50 або 40 у напрямку світлофору !
Анонім Показати IP 4 Червня 2015 23:07
Ми порушуємо правила дорожнього руху, бо вважаємо себе вище них. Водій, коли ти п"яний сідаєш за кермо і калічиш людей, знай, що такий самий дебіл може скалічити твоїх рідних. Не попускайте цим порушникам, дзвоніть в міліціюЮ в ГАЇ. Кожен дурень, що порушує правила, або сідає за кермо напідпитку має бути покараним.
лучанка Показати IP 4 Червня 2015 23:08
Вчера переходила пр.ПЕРЕМОГИ в районе ул.Грибоедова на зеленый сигнал светофора ,как полагается пешеходу, одна машина остановилась,другая а следом и автобус спокойно проехали необращая внимания на людей. На руках несла внучку возвращались из садика. Скажите, когда будет порядок в городе, где гаишники дежурят? В районе 5-ой школы никогда нельзя спокойно перейти дорогу, всегда пропускаешь водителей, а потом сам если успеешь. Жизнь нынче ничего не стоит.
Юлія до лучанка Показати IP 5 Червня 2015 11:31
Дуже складно перейти дророгу на Перемоги. І на світлофорі, що біля банку, що біля досаафу, що на Грибоєдова (хоча, на мою думку, самий безпечний перехід). Щодня моя дитина їздить на заняття до ПУМу і завжди наказую їй, щоб переходила дорогу на Грибоєдова і крутила головою на всі 360. Ми самі відповідальні за своє життя, УВАГА!!! Максимальна увага повинна бути на дорозі. Бидла їздить багато і ходить пішки не менше. (водій не прав 200%) Дітям треба подавати правильний приклад, щоб вони виросли чудовими людьми. Дівчаткам бажаю швидкого одужання.
лучанка Показати IP 4 Червня 2015 23:16
Минулої суботи на переході біля стадіону (пр. Грушевського) бусбілого кольору навіть не загальмував, хоча в той час там на середині вулиці були люди, трохи не збив. А на пр. Перемоги на червоне світло часто їдуть (на переході навпроти вул. Грибоєдова)! Колись були пости ДАІ, камери відеоспостереження, а тепер нікого ніде. Але випадків почастішало і, на жаль, є жертви. Владу міста це не цікавить - скоро вибори!
Доцент Показати IP 4 Червня 2015 23:26
Взагалі переходи одразу за, або перед мостами це недопустимо !!!
ІМБ Показати IP 5 Червня 2015 09:24
ЦЕЙ ПЕРЕХІД ПОТРІБНО ПРИБРАТИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! машині на міст ідуть на розгін а з моста не так просто затормозити!!!!!!!!
123 Показати IP 5 Червня 2015 09:51
У правилах дороднього руху чітко написано, що не можна вибігати на пішохідний перехід і бігти по ньому!!!! Подивившись відео з реєстратора стає все зрозуміло
з усіх сторін до 123 Показати IP 5 Червня 2015 13:03
Судячи з відео, дівчатка не вибігали, а стали на першу полосу зебри, щоб дати водіям зрозуміти, що вони збираються переходити дорогу. А те, що вони далі побігли (на другій половині дороги) звичайно не правильно, але судячи з тамтешніго руху, їх би просто збили б посеред дороги, а не зачепили з боку. Мені такі ситуації траплялись на пішохідному і не раз. Тому, як бачу що їде дурень - просто стаю посеред дороги на зебрі і чекаю адекватного водія, що зупиниться, або ж взагалі чекаю поки всі проїдуть. У нас проблема не у ДАІшниках і владі, а в культурі самих водіїв та пішоходів. Адже водії їдучи біля зебри не приторможують і рахують, якщо вже хтось є на зебрі - хай біжить, бо мені швидше тре проїхати. А пішоходи в свою чергу в рослабоні йдуть по пішохолному. Але ж, люди добрі! Де ж ще пішохід має почувати себе в рослабоні і нормальним кроком переходити як не по зебрі?
свыдок Показати IP 5 Червня 2015 10:33
коментар було видалено
777 Показати IP 5 Червня 2015 12:50
там потрібно підземний перехід або взагалі перед мостом зебру прибрати. При перших заморозках там куча аварій
Анатолій Показати IP 5 Червня 2015 14:22
На грибоєдова взагалі світлофор дивний. з однієї сторони водіям вже червоне а з іншої ще зелене.
... до Анатолій Показати IP 5 Червня 2015 20:02
Це для "зручності" даївців...
Іра Показати IP 5 Червня 2015 20:22
Вже за ті переходи по Перемоги скільки мови було...і біля школи №5 той світлофор не надійний.. центральна вулиця міста, а такий безлад.... НУ ДОДУМАЙТЕСЬ ХОЧ ПЕРЕД ВИБОРАМИ ПРОПІАРИТИСЬ....ЗРОБІТЬ НАРЕШТІ ПОРЯДОК НА ПЕРЕМОГИ!!!!!!
Львівський район Показати IP 5 Червня 2015 23:16
в нашому районі тоже є дибільний перехід....перехрестя Львівської і Потебні.....Там також потрібен світлофор.....часто там аварії, і дітей там тоже машини ганяють....куди звертатися щоб його поставили?????
Лучанин Показати IP 6 Червня 2015 11:11
Говорити можна багато. Прибрати перехід теж не вирішення проблеми. Тоді прийдеться ставити 3х метровий паркан.І це без жартів. В наших людей вже повністю відсутня навіть сама дрібнісенька культура і з кожним днем дикунство стає все прогресивнішим. Я маю право це сказати, бо за собою слідкую, хоча іноді і за собою таке замічаю, але вчасно. Як вихід з ситуації, можна добре позначити наближення до пішоходного переходу. З середини мосту можна почепити знаки - таблички про наближення до пішоходного переходу з зазначенням відстані до нього і зменшенням швидкості. Гарантую що на 50% подібні ситуації зменшаться! Руйнувати, воно звичайно легко, але спробуйте хоч щось створити - в здорової людини від цього набагато більше насолоди буде. А якщо хтось на вагу кладе гроші і людське життя, то подивіться в дзеркало. Яку купюру ви там побачите?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus