USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку продавали картини, аби «поставити на ноги» військових

6 Листопада 2014 23:10
Благодійний аукціон відбувся сьогодні, 6 листопада, у Луцьку. Кошти від проданих лотів обіцяють передати на лікування волинських воїнів, які брали участь в АТО.

Так, туристичний оператор «Райз АП», страхова компанія «Княжа» та мережа ресторанів «Базилік» під патронатом Луцького міського голови Миколи Романюка організували благодійний аукціон «Молюсь за тебе, Україно». Під час аукціону виставляли картини, ляльки та інщі авторські вироби уже відомих на Волині митців та початківців. Отримані кошти від продажу лотів передадуть на підтримку та лікування поранених у зоні АТО військовослужбовців.

Зазначимо, подібний благодійний аукціон у Луцьку відбувається уже вдруге. Раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що продаж мистецьких виробів у рамках проекту «Молюсь за тебе, Україно» тривав 29 серпня цього року. Тоді понад шістдесят лотів, які надали волинські митці, розігрували заради того, щоб зібрати кошти для родин волинян, постраждалих під час Революції гідності та сімей, члени яких беруть участь в АТО. Під час першого аукціону вдалось продати 34 лоти на загальну суму 15 660 гривень.

«Завдяки таким заходам ми доводимо усім, що лише любов здолає всі труднощі», - наголосила ініціатор заходу, генеральний директор туристичної агенції «RiseUp» Олена Бабій.
До слова, цікаву подію відвідали й безпосередньо самі волинські герої – учасники АТО, які захищали мир та спокій українців ціною свого здоров’я.


Загалом, у середньому вартість виробів коливалась у межах 100-450 гривень.

Першим та другим лотами виставили картини мисткині Лілії Стельмах «Рожеве косатиння» та «Синє косатиння». Картина з рожевими ірисами не надто вразила глядачів, а от подібну картину, тільки у синіх тонах, вартістю 450 гривень, одразу ж вподобали.


Поміж торгами гостей розважали музикою.
Суму отриманих завдяки аукціону коштів організатори обіцяють оголосити та офіційно передати на потреби волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 7 Листопада 2014 10:49
Хай та Бабій путівку продасть і віддасть гроші на благодійність, а не чужими руками жар загрібає і на тому піариться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus