USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На півдні Італії затримано понад сто мафіозі

5 Липня 2017 08:14
Італійська поліція проводить спеціалізовану операцію по боротьбі з мафією на півдні країни, в результаті якої затримано 116 членів мафіозних структур.

Члени 24 мафіозних кланів, у тому числі “Ндрангеті” та “Коза Ностри”, опинилися під арештом, – повідомляє Інформатор з посиланням на La Republica.

Метою спецоперації є затримання 116 представників кримінальних угруповань. В операції беруть участь понад 1 тис. поліцейських, на пошук місць укриття мафії скинуті спеціальні сили.

В провінції Апулія було затримано 27 осіб. Серед них опинилися мери двох міст – мер Аветрани (провінція Апулія) Антоніо Міна і мер Ерк’є Джузеппе Маргеріті (провінція Салерно).

Крім того, ще 54 людини, яких підозрюють у зв’язках з угрупованням одного з ватажків “Коза Ностри” Бенедетто Сантапаоли, затримані в провінції Катанія.

Ордери на затримання, які видані італійськими судами, стосуються таких злочинів, як вимагання, хабарництво, злодійство, відмивання грошей, напади на людей, незаконне зберігання вогнепальної зброї та наркоторгівля.

Раніше повідомлялося, що Католицька церква розглядає заходи щодо членів мафії та корупціонерів у всьому світі аж до відлучення від церкви.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Бенедетто Показати IP 5 Липня 2017 09:14
Ці клани в Україні називаються ПАРТІЇ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus