USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На півночі Італії – 150 випадків пневмонії

10 Вересня 2018 14:42
Італійські органи влади опублікували медичне застереження після 150 випадків захворювання на пневмонію за тиждень, здебільшого в містах біля північно-італійського міста Брешія.

Про це пише Європейська правда з посиланням на The Local.

Підозрюючи наявність вірусу, що викликає пневмонію, у водогоні, спеціалісти взяли зразки з розподільної станції для аналізу. Результати очікуються через кілька днів.

Розтини будуть проведені на 69-річній жінці та 85-річному чоловікові, які померли минулого тижня, щоб визначити, чи вони померли від пневмонії.

Пневмонія зазвичай виникає, коли бактерії, віруси або грибки інфікують легені. Це може бути небезпечним для життя, особливо для людей поважного віку та осіб із серйозними проблемами зі здоров'ям.

Медичні служби провінції закликали мешканців вжити запобіжних заходів, зокрема використовувати дезінфікуючі фільтри для крана та душові шланги, а також відкривати гарячу воду протягом певного періоду часу перед тим, як використовувати її.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus