USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На півночі НАТО почалися масштабні військові навчання

4 Березня 2024 14:53
Сьогодні розпочалися масштабні навчання НАТО Nordic Response 2024 («Північна відповідь»). Вони триватимуть до 15 березня 2024 року.

Про це повідомила пресслужба Альянсу, пише Бабель.

Навчання проводитимуть на півночі Норвегії, Швеції та Фінляндії. Участь візьмуть Бельгія, Канада, Данія, Фінляндія, Франція, Німеччина, Італія, Нідерланди, Норвегія, Іспанія, Швеція, Велика Британія та США.

Також у навчаннях задіють понад 20 тисяч військових. А ще – більш як 50 зареєстрованих підводних човнів, фрегатів, корветів, авіаносців і різних десантних суден, понад 100 винищувачів, транспортних літаків, морських літаків спостереження, а також гелікоптери союзників і літаки спеціальних сил.

Спільні навчання зосередять на обороні та захисті Скандинавського регіону на морі й на суші. Це перші військові навчання Фінляндії як нового члена НАТО – у них беруть участь близько 4000 фінських військових.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus