USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На похороні жертв сутичок у Кабулі стався вибух, багато загиблих, - ЗМІ

3 Червня 2017 17:36
В Афганістані 3 червня на похороні жертв сутичок між поліцією і протестувальниками в Кабулі пролунав вибух. Очевидці заявляють про «багатьох загиблих».

При цьому Міністерство охорони здоров’я Афганістану повідомило, що внаслідок вибуху загинули щонайменше чотири людини. ЗМІ з посиланням на силовиків заявляють, що загинули від 12 до 18 людей, інформує Радіо Свобода.

За повідомленнями, вибух стався на похороні Салема Езадьяра, сина відомого афганського політика. Він був одним із п’яти загиблих 2 червня, коли антиурядова акція переросла в сутичку з поліцією.

Люди вийшли на акцію протесту з вимогою відставки президента Ашрафа Гані після того, як внаслідок потужного вибуху в Кабулі 31 травня загинули щонайменше 90 людей, 460 – були поранені. Протестувальники намагалися пройти до президентського палацу, дехто кидав у поліцію каміння. Поліцейські у відповідь застосували водомети і сльозогінний газ, а також вогнепальну зброю. У поліції заявили, що дехто з демонстрантів також мав зброю.

Влада Афганістану пообіцяла розслідувати сутички.

На Фото: під час сутичок у Кабулі 2 червня загинули п'ять людей
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus