USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На полігоні під колесами тягача загинув український військовослужбовець

28 Січня 2021 18:37
У четвер, 28 січня, на одному з військових полігонів загинув військовослужбовець ЗСУ, старший солдат Анатолій Мельник 1981 року народження.

Трагедія сталася близько 9:15 під час буксирування військової техніки в умовах обмеженої видимості, повідомляється на сторінці оперативного командування «Північ» у Facebook, пише OBOZREVATEL.

Зазначено, що водій-механік БТ-ЛБ (багатоцільовий транспортер (тягач) легкий броньований) не зміг переконатися у відсутності людей перед транспортним засобом і наїхав на військовослужбовця.

За два тижні до цього у військових частинах командування відбулися навчання з техніки безпеки і докладні інструктажі особового складу.

Загиблий був родом із Сум. У нього залишилася дружина, з якою військовий служив в одній бригаді.
«Загинув захисник України, старший солдат Мельник Анатолій Васильович, 1981 року народження, сумчанин. Самотньою залишилася його дружина, теж військовослужбовець – вони служили разом в одній бригаді», – уточнили в командуванні.

Здійснюється розслідування трагедії. Попередньо встановлено, що «з необережності було порушено заходи безпеки».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
скептик Показати IP 28 Січня 2021 18:46
взагалі-то БТ-ЛБ - це гусеничний тягач. а різні випадки у армії не рідкість
До скептика Показати IP 28 Січня 2021 20:31
Не можу зрозуміти одного зараз вони всі на високих зарплатах, на пільгах , на групах ,на посвідченнях деж той ПРОФЕСІОНАЛІЗМ чи елементарний РЕЗУЛЬТАТ Шо тоді говорити коли в мене в 90 -х були напівголодні та напівхолодні строковики і таких ганебних випадків не було( Слава Богу)Далі коли працює двигун МТЛБ то його чутно за кілометр звук такий тр..тр МТЛБу то ше трохи *свище* як можна чи не почути чи не побачити і тим більше аватарів нібито немає. Доповідь закінчив.
Анонім до До скептика Показати IP 28 Січня 2021 22:01
за моєї служби у Яворові за совєтів не було ЖОДНОГО навчального періоду без 200-тих.
До аноніма Показати IP 29 Січня 2021 13:36
Хочу уточнити іменно під час проведення занять, стрільб ,водіння,пусків ракет чи з інших причин

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus