USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На посаду начальника управління спорту претендує лише один кандидат

1 Квітня 2014 14:52
Андрій Шевчук став єдиним претендентом на посаду начальника управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації, оскільки Галина Карнаухова повідомила, що не претендуватиме на посаду.

Про це стало відомо під час громадського обговорення кандидатів на посаду начальника управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації, що відбулося 1 квітня у Луцьку.

Кандидат на посаду Андрій Шевчук розповів, що закінчив Волинський національний університет, є президентом Волинської обласної федерації каное, працює старшим викладачем кафедри олімпійського та професійного спорту Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. З його слів, кандидатом на посаду він став після того, як колеги-однодумці, які по-іншому бачать розвиток спорту та молоді в області, запропонували йому подати кандидатуру. На його думку, оскільки відбулися зміни в країні, потрібно змінювати усе в управлінні. Насамперед, це - прозорість фінансування, прозорість роботи ДЮСШ, тренерів (який у них результат і які кошти для них виділяють).

Щодо роботи з молоддю, претендент на посаду зазначив, що наразі не має практики такої роботи, окрім викладання в університеті, та не зміг згадати назви жодної молодіжної громадської організації на Волині. Говорячи про співпрацю з молоддю, він зазначив, що найголовніше – не забороняти та не заперечувати, організовувати додаткові зустрічі з представниками молоді в управлінні.

Також він повідомив, що готовий регулярно звітувати про свою діяльність громаді.

Прізвища тих, кого бачить у своїй майбутній команді, кандидат не назвав. З його слів, спочатку потрібно поспілкуватися із працівниками управління. Розповідаючи про досвід діяльності на керівних посадах, Андрій Шевчук повідомив, що працював директором пивзаводу, де йому підпорядковувалося до 120 працівників. Кандидат зазначив, що готовий оприлюднити свою біографію.

Кандидатуру Андрія Шевчука підтримала частина присутніх представників різноманітних спортивних федерацій, за Галину Карнаухову виступали представники органів студентського самоврядування, частина представників спортивних федерацій та працівники районних управлінь.

Наприкінці громадського обговорення заступник голови облдержадміністрації Роман Карпюк повідомив, що на посаду можуть претендувати інші кандидати. Зголошуватися вони можуть до кінця тижня, в тому числі, кандидатом може стати чинна начальник управління Галина Карнаухова. Втім, вона категорично відмовилася претендувати на посаду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Пся крев Показати IP 1 Квітня 2014 14:56
Нєх жиє зграбношть
інтелектуал Показати IP 1 Квітня 2014 15:56
Мда, морда спортсмена, без інтелектуальної складової. А навіщо в спорті інтелект? Сила є, розуму не треба.
він Показати IP 1 Квітня 2014 16:02
раз працював директором пивзаводу то може і управлінням керувати.Будуть гребти двох з прохвесором.
він Показати IP 1 Квітня 2014 16:02
раз працював директором пивзаводу то може і управлінням керувати.Будуть гребти двох з прохвесором.
Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 16:44
Волиняни, гляньте як Ігор Гузь рвався до влади, то і недивуйтесь тому, що тепер він ставить всіх своїх людей на посади. ДЕ ДАНИЛЬЧУК, ХАЙ ПОДИВИТЬСЯ НА ВЛАДУ БО ПІСЛЯ ТАКОГО СВИНСТВА БУДЕ НОВИЙ МАЙДАН.
Анонім Показати IP 1 Квітня 2014 16:49
ХВАТИТЬ ВІДРОБЛЯТИ СУФЛЕРСТВО НА МІНИТНГУ ПЕРЕД ОДА З СТОРОНИ ГУЗЯ
Кадри Показати IP 1 Квітня 2014 21:33
Це дуже класно, що вони всі пішли на.... Обіжені, а забули як ви ображали, принижували, створювали бюрократичний пресінг молодіжним громадських лідерів, тренерів, спортсменів. А тут видетелі іх величество образили. Амбіції і емоції зашкалюють, їх можна показувати вдома, а де здоровий глузд?
T62 Показати IP 1 Квітня 2014 21:53
нарешті справжні спортсмени прийшли до управління спортом. ще б з медициною так ))))
воля Показати IP 1 Квітня 2014 23:24
в сну його не знають таких спортсменив немае це брехня
Т62 Показати IP 2 Квітня 2014 10:05
незнання не є брехнею, покращуйте свою інформованість

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus