USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На пожежах в Україні з початку року загинули 29 людей

3 Січня 2020 10:42
У перші дні нового 2020 року на пожежах в Україні загинуло 29 громадян, ще 11 – отримали травми різного ступеню тяжкості.

Про це повідомили в ДСНС України.

«29 громадян загинули на пожежах упродовж 1 та 2 січня 2020 року. Ще одинадцять українців отримали травми різного ступеню тяжкості. При тому, що й кількість пожеж у житловому секторі цього дня зросла – 232 випадки зафіксували вогнеборці ДСНС. Як і завжди, основною причиною нещасть стає власна недбалість громадян, а також свідоме нехтування протипожежними нормами», – йдеться у повідомленні.

Так, через порушення правил експлуатації пічного опалення у Малиновському районі Одеси на пожежі у двоповерховому житловому будинку загинула людина.

На Чернігівщині, внаслідок недоліку конструкції, порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів, в приватному одноповерховому житловому будинку виникла пожежа, яка також забрала життя людини.

Порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення стало також причиною трагедії і у місті Гребінка Полтавської області.

Ще п‘ятеро громадян загинули внаслідок необережності під час куріння у Чернівецькій, Київській, Кіровоградській, Одеській та Хмельницькій областях.

Також зазначається, що вже ввечері 2 січня у Запорізькій області в лікарні померли двоє дітей 2015 та 2018 років народження, які отримали отруєння продуктами горіння на пожежі у квартирі чотириповерхового будинку в місті Токмак, до реанімаційного відділення у важкому стані госпіталізовано їхню матір.

Цього ж дня у Тернополі, на місці пожежі у квартирі житлового будинку на вулиці Руська, вогнеборці під час гасіння виявили тіло чоловіка 1946 року народження.

А на Донеччині, в результаті пожежі, що сталася в багатоквартирному будинку по вул. Б. Хмельницького у місті Маріуполь, загинув чоловік 1973 року народження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus