USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На проплачену акцію Лапіна привезли людей з Рівного, - керівник УНА-УНСО

14 Серпня 2017 18:46
Керівник Волинської обласної організації УНА-УНСО Олександр Балабаш назвав «рейд» імені Ігоря Лапіна, який відбувся у Луцьку 11 серпня, не чим іншим як погано зрежисованою маніпуляцією.

Про це повідомляє видання «Під прицілом».

«З Лапіним все зрозуміло, іншого від нього не варто було й очікувати. Та мене здивувала позиція окремих атовців, які піддалися на цю маніпуляцію. Зокрема, там звучала й назва організації УНА-УНСО. Так от, хотів би сказати, що волинські унсовці в цій провокації участі не брали. Сергій «Сивий», який позиціонує себе якимось там координатором, привіз 50 чоловік з Рівного на проплачену акцію. Підозрюю, що хлопців використали «в темну», нічого не повідомивши», - обурюється Олександр Балабаш.

Голова Волинської обласної організації УНА-УНСО наголосив, що першочергово «Сивий» хай наведе лад у себе на Рівненщині, наприклад, з незаконним видобутком бурштину. Олександр Балабаш додав, що вони і без «заїжджих козачків» розберуться що та як.

«У всіх засобах масової інформації розповідають, що там двісті атовців було, а насправді весь цей цирк не вартий мильної бульбашки. І ще одне, якщо вони беруться наводити порядок, то чому просять захисту в Порошенка і Авакова. Справжні воїни, які відвоювали на сході України, не тремтітимуть і не проситимуть у когось захисту. Мені соромно за тих хлопців, які там були і продалися за три копійки. Це ж яка підтримка серед атовців повинна бути у Лапіна, щоб привозити людей з Рівного?», - наголосив Олександр Балабаш.

Як наголошував раніше голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, Ігорю Лапіну зі своїми друзями краще зізнатися про випадки мародерства у зоні АТО, звідки він повернувся з двома автомобілями та мармуровими унітазами. А після проходження служби придбав у Луцьку декілька квартир.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ківерчук Показати IP 14 Серпня 2017 21:15
А напад на квача Ігоря хто спланував?
АНАТОЛЬ_ Показати IP 14 Серпня 2017 23:17
Пану Лапіну-ганьба!
Сашуля Показати IP 14 Серпня 2017 23:48
А як це його вірний піданний - кватирко - не підлизав дупу і неназбирав продажних лісівників. На ці заплановані акції??? Чи кватирко, вже накрав мільйони і повідавав борги лапіним, колісникам???
Marina Показати IP 16 Серпня 2017 10:25
А хтось щиро вірив, і колись голосував за пана Лапіна... Коли вже до влади прийдуть, ті...нормальні люди...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus