USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На проспекті Молоді п'яний лучанин побив чоловіка

31 Січня 2021 21:46
Біля одного з багатоквартирних будинків на проспекті Молоді у Луцьку побилися чоловіки. Уродженець Луцька, будучи п’яним, наніс кілька ударів іншому чоловіку по голові.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Інцидент трапився ще 18 червня 2019 року. Як стало відомо, п’яний лучанин поблизу другого під’їзду будинку на проспекті Молоді, 10 під час суперечки напав на іншого чоловіка. Спочатку злочинець завдав одного удару в голову, від чого потерпілий пройшов декілька кроків назад, а потім вдарив його ще раз. Потерпілий відбувся легкими тілесними ушкодженнями.

У суді лучанин визнав свою вину, він розкаявся у вчиненому та просив суд суворо його не карати.

Тож суд призначив йому покарання у виді громадських робіт – 180 годин. Також суд задовільнив цивільний позов потерпілого, стягнувши з обвинуваченого 12 тисяч 500 гривень матеріальної шкоди та 8 тисяч витрат на надання правової допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus