USD 39.70 39.90
  • USD 39.70 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На протипожежні заходи в Нововолинському центрі ПТО виділили 1,7 млн

19 Липня 2021 17:09
Депутати розподілили кошти на протипожежні заходи і ремонт дахів.

Відповідне рішення ухвалили під час засідання бюджетної комісії облради.

Зокрема, депутати перерозподілили 3,7 мільйона гривень залишків освітньої субвенції. З цих коштів 1,7 мільйона передбачили на протипожежні заходи у Нововолинському центрі профтехосвіти.

Як зауважив голова бюджетної комісії Орест Маховський, два тижні тому депутати виїжджали на місце і з’ясували, що в закладі виникла нагальна потреба профінансувати ці видатки. Наразі, з його слів, у навчальних корпусах тривають ремонтні роботи, купується обладнання за кошти держбюджету та інших джерел.

Крім того, ще 2 мільйони гривень передбачені на ремонт аварійних дахів у гуртожитку Заболоттівської спеціальної школи та навчальному корпусі Крупівського навчально-реабілітаційного центру. Ще майже 300 тис. з обласного бюджету виділили на ремонт покрівлі ВІППО.

Як раніше повідомлялося, на протипожежні заходи у закладах освіти Волині цього року потрібно більше 10 мільйонів гривень. У травні депутати виділили 800 тисяч гривень на протипожежні заходи в гуртожитку Луківського ПТУ.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Персiонер Показати IP 19 Липня 2021 17:51
Генералу буде нова машина.!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus