USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На прибирання вулиць у Колках витратять майже пів мільйона

23 Січня 2021 21:36
На послуги з прибирання і підмітання вулиць у селищі Колки цього року спрямують майже пів мільйона гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавця послуг уже оголосила Колківська селищна рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 7 лютого, а аукціон розпочнеться 8 лютого.

Очікувана вартість робіт становить 492 тисячі гривень.

Ідеться про санітарне прибирання проїжджої частини, тротуарів, газонів вулиць, парків, алей у Колках протягом року, зокрема про механізоване прибирання, з вивезенням зметів та сміття на сміттєзвалище.

Прибирання проїжджої частини здійснюватиметься на вулицях Грушевського, Центральній, Шкільній, Лікарській, Клеванській, Лесі Українки, Соломії Крушельницької, Волі.

Тротуари та алеї прибиратимуть на вулицях Грушевського, Центральній, Шкільній, біля пам’ятника солдату, біля ДНЗ «Берізка» та біля автостанції.

За газонами та зеленими зонами слідкуватимуть на алеях «Колківська республіка», «Колківська селищна рада», біля пам’ятника солдату, біля стели, ур. Рудня, будинку культури, у парку ДОСАФ, на дитячому майданчику та зеленій зоні РЕС.

Ці послуги в селищі мають надаватися до кінця 2021 року.

Читайте також: Скільки цьогоріч на прибирання вулиць витратить селище на Ківерцівщині

Серед вимог до переможця торгів – наявність спеціалізованої техніки та персоналу відповідної кваліфікації; чітке дотримання режимів і графіків прибирання; забезпечення належного санітарного стану на території, що прибирається; ручне прибирання проїжджої частини, включаючи зчищання землі біля бордюр, скошування трави та бур’яну; механізоване прибирання; обов’язкове вивезення зметів та сміття на сміттєзвалище; дотримання природоохоронного та санітарного законодавства.

Послуги повинні надаватися якісно, своєчасно і в повному обсязі. Переможець повинен забезпечувати щоденне утримання об’єктів благоустрою в належному санітарному стані.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гриць Показати IP 23 Січня 2021 23:29
Хто там його буде прибирати!Краще хоч на одній вулиці дорогу зробили! На місяці кращі дороги!
До Гриця Показати IP 24 Січня 2021 09:18
Зато тепер колківські міщани стали луцькими і почали жити як в Європі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus