USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Прикарпатті вантажівка з туристами зірвалась у річку, є загиблі

6 Травня 2019 14:40
У Верховинському районі Івано-Франківської області вантажний автомобіль, в якому, за попередніми даними, знаходилось 23 туристи, перекинувся у річку Чорний Черемош.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України, пише Укрінформ.

«На Івано-Франківщині, а саме у селі Красник Верховинського району, вантажний автомобіль, який перевозив туристів, перекинувся у річку Чорний Черемош з висоти близько 40 м. В автомобілі перебувало попередньо 23 особи. В автомобілі виявлено тіла 3 загиблих. 16 осіб врятувались самостійно, 3 особи врятовано силами ДСНС (направлено до лікувальних закладів). Доля 1 особи залишається невідомою», – йдеться у повідомленні.

«Рятувальники за допомогою лебідки від вантажного автомобіля підняли з води пошкоджений автомобіль ГАЗ-66 на колеса. Виявлено тіла 3 загиблих. Пошуки ще однієї людини тривають», – поінформували в управлінні.

Пошуково-рятувальні роботи продовжуються.
Всього до рятувальних робіт від Управління ДСНС в області залучено 12 одиниць техніки та 51 чоловіка особового складу.

За повідомленням сектору комунікації поліції Івано-Франківщини автомобіль, в якому перебувало 24 особи (23 туристи і 1 водій) з невідомих причин опинився в річці.

Попередньо відомо, що група туристів з Білорусі мала здійснити сплав річкою, тому направлялися до місця призначення.

У результаті пошуків виявлено тіла трьох осіб без ознак життя: чоловіка, який був керівником групи, і двох жінок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus