USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Закарпатті вантажівка з лісниками впала у річку: загинуло 5 осіб

12 Червня 2019 09:33
Вантажівка зірвалася з гори в річку. У результаті щонайменше 5 осіб загинули. Усі вони їхали на заготовку дров. Трагедія трапилася у Тячівському районі Закарпаття поблизу села Тарасівка.

Спершу рятувальники виявили тіла чотирьох жертв ДТП, ще одного чоловіка, згідно з даними місцевих ЗМІ, віднесла річка. Також поблизу місця пригоди стояла пошкоджена вантажівка, пише канал 24.

Відомо, що загиблі народилися у 1964, 1963, 1981, 1991 та 1992 роках. Імовірно, вони здійснювали заготовку деревини.

Видання "Новини Закарпаття" пише, що причиною інциденту стала сильна гроза, відтак водій не впорався з керуванням і його машина скотилася з гори в річку. Серед загиблих були лише два лісники, решта 3 – жителі села Тарасівка.

Пошукові роботи проводили 53 особи та 5 одиниць техніки, зокрема 8 праціників ДСНС і 2 одині спецтехніки.

У поліції, зі свого боку, зазначили, що на початку села Тарасівка було виявлено тіла 56-річного, 55-річного та 38-річного місцевих жителів. Крім того, в лісовому масиві в урочищі "Пригідське" було знайдено перекинутий автомобіль ЗІЛ. За 200 метрів від авто лежало тіло 28-річного місцевого жителі, а на відстані близько 2 кілометрів від місця інциденту – тіло 36-річного чоловіка.

Правоохоронці попередньо встановили, що вантажівка могла перекинутись внаслідок негоди, а саме – зливи та підйому рівня води. Наразі слідство встановлює обставини трагедії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віктор Показати IP 12 Червня 2019 09:45
Чого в грозу попхалися в гори ? Правильно - ліс красти. А одне дерево утримує до трьох тон води в землі. тож не дивуйтеся, що Карпати топить все частіше. Кожен творець свого щастя. Це і бурштинокопачів стосується, =- ваше майбутнє - жити в пустелі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus