USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

На Раді оборони Волині обговорили питання безпеки критичної інфраструктури області

10 Жовтня 2022 18:00
Відбулося засідання Ради оборони області, у якому в режимі відеоселектору взяли участь голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко, Луцький міський голова Ігор Поліщук та міські голови Ковеля, Володимира і Нововолинська.

«Основні питання, які обговорили – убезпечення критично важливої інфраструктури від імовірних ракетних обстрілів та повна взаємодія всіх відповідних служб у разі перебоїв з електропостачанням на Волині.

Також прийняли рішення про відміну (або перенесення) будь-яких масових заходів та навчання в освітніх закладах в області на найближчий тиждень.

І, насамкінець, нагадую про прохання зменшити електроспоживання з 17 до 22 години. Давайте разом допоможемо державі, рятувальникам та енергетикам відновити усе в постраждалих містах», – йдеться в повідомленні голови ОВА.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Чому Показати IP 12 Жовтня 2022 20:45
Народ тупо не розуміє, чому Кватиркою під час війни біля офісу зробив євроремонт. Чому на проспект Волі відновили фінансування? У всіх запитання- нахиба? Краще віддайте на ЗСУ або бережіть на ремонти критичної інфраструктури.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus