USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На реконструкцію проспекту Волі у Луцьку потрібно 120 млн

24 Грудня 2019 12:15
На капітальну реконструкцію проспекту Волі у Луцьку необхідно близько 120 мільйонів гривень. Роботи з реконструкції проспекту можуть паралізувати рух транспорту, оскільки усі комунікації, що потребують заміни, проходять саме під проїжджою частиною.

Про це під час пленарного засідання чергової 68-ї сесії Луцької міської ради сьогодні, 24 грудня, повідомив депутат Ігор Поліщук.

Він зазначив, що проспект Волі давно потребує капітального ремонту та реконструкції. Серед найбільш болючих та складних проблем – заміна усіх мереж. Вартість реалізації проєкту – у межах 120 мільйонів гривень.

«У проєкт реконструкції входить зливова та фекальна каналізації, заміна системи водопостачання, мережі зв’язку. Всі ці мережі проходять під проїжджою частиною, яку теж потрібно ремонтувати. Тобто якщо починати роботи, ми на один рік паралізуємо проспект Волі, знімаємо тролейбусну мережу тощо, оскільки підрядники кажуть, що за менший термін проспект не відремонтують.

Інший варіант – прокласти мережі по зеленій зоні від вулиці Шопена і далі. Але для цього потрібно зрізати всі дерева по лівій стороні проспекту. Тому як ми робитимемо цей ремонт, будемо вирішувати пізніше – проєкт надзвичайно складний, необхідно знайти підрядника, який досить швидко зможе виконати об’єм земляних робіт», – пояснив Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ігор луцький Показати IP 24 Грудня 2019 15:42
Яка сторона ліва?
IGOR Показати IP 24 Грудня 2019 16:36
Завжди рахується від початку вулиці (нумерації будівель)
ігор луцький до IGOR Показати IP 24 Грудня 2019 18:06
Дякую.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus