USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На ремонт двох дворів у Луцьку витратять по 6 млн грн

18 Липня 2021 18:29
У Луцьку запланували до кінця року здійснити низку ремонтів прибудинкових територій.

Відкриті торги для пошуку підрядників уже оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради.

Заплановані капітальний ремонт прибудинкової території на вулиці Генерала Шухевича, 1, 3 (очікувана вартість становить 6,016 мільйона гривень), капітальний ремонт прибудинкової території на проспекті Перемоги, 26 (6,845 мільйона гривень), поточний ремонт прибудинкової території на проспекті Молоді, 14 (1,338 мільйона гривень), поточний ремонт прибудинкової території на проспекті Грушевського, 24 (211 тисяч гривень), поточний ремонт прибудинкової території на вулиці Червоної калини, 7а (386 тисяч гривень).

Капітальний ремонт дворів включатиме, зокрема, видалення придорожніх насаджень, розбирання старого покриття, улаштування нового дорожнього одягу, облаштування пішохідної зони з бруківки, встановлення водовідливу, улаштування обмежувальних стовпчиків і дорожніх знаків, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, облаштування майданчика з навісом для сміттєвих контейнерів, ремонт дощоприймальної каналізації, облаштування дитячого майданчика, реконструкцію зовнішнього освітлення.

Гарантійний термін на такі роботи становитиме вісім років.

Натомість поточний ремонт дворів включатиме демонтаж старого покриття, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, улаштування нового покриття з бруківки та гарячої щільної дрібнозернистої асфальтобетонної суміші, розлив бітуму, облаштування пандусів тощо.

Окрім того, до кінця поточного року в Луцьку хочуть здійснити поточні ремонти вулиці Супутника (на ділянці від вулиці Лермонтова до вулиці Потебні) та вулиці Петрова.

Очікувана вартість ремонту вулиці Супутника становить 324 тисячі гривень, а вулиці Петрова – 546 тисяч гривень.

За ці кошти заплановані наступні роботи: розбирання асфальтобетонного покриття, профілювання наявного ґрунто-щебеневого покриття, улаштування вирівнюючих шарів основи, перекладання горловин цегляних колодязів, улаштування покриття з гарячих щільних дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей, планування та укріплення узбіч.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 19 Липня 2021 11:23
А на двір Грушевського 8-10 знову забили величезний болт
лінивець Показати IP 20 Липня 2021 14:03
нові лавочки поставлять і скажуть шо грошей більше нема

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus