USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку оприлюднять графік ремонту прибудинкових територій

1 Квітня 2016 19:30
Коли саме та де ремонтуватимуть прибудинкові території у Луцьку обіцяють оприлюднити уже наступного тижня. Про це стало відомо під час другого засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня.

Нагадаємо, у Луцьку затвердили перелік прибудинкових територій, які капітально відремонтують у 2016 році за кошти з міського бюджету.

Депутат міської ради Ігор Поліщук попросив у своєму запиті повідомити графік, аби лучани могли дізнатися, коли саме розпочнеться ремонт поблизу будинків.

У відповідь міський голова Микола Романюк пояснив, що вже наступного тижня графік буде готовий. Його він пообіцяв надіслати всім депутатам, а також оприлюднити, аби лучани самі змогли дізнатися про час ремонту.

З його слів, відібрані організації (а їх цьогоріч 4) уже приступили до роботи.

«Я чекаю на завтра пропозиції до графіку. Але це буде в комплексі, бо якщо техніку завести на 33-й, то й ремонтуватимуться двори там, щоб не переїжджати в інший мікрорайон. В нас цього року 4 організації задіяні в цих роботах», - пояснив він.

Графік виконання робіт мають представити підрядники, які спланують свою працю. Разом з тим, ремонт планують завершити до 15-20 жовтня, оскільки невідомо, чи дозволять згодом погодні умови продовжувати роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus