USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ремонт траси Луцьк-Львів хочуть витратити ще 76 мільйонів

28 Березня 2017 08:29
У 2017 році на ремонт доріг загальнодержавного значення із держбюджету виділили 86 мільйонів гривень.

Про це стало відомо у понеділок, 27 березня, під час наради голови Волинської ОДА Володимира Гунчика з керівниками фракцій Волиньради, повідомляє Конкурент.

Як зазначив начальник Служби автомобільних доріг України у Волинській області Анатолій Посполітак, найбільшу частину коштів планують витратити на завершення ремонту траси Луцьк-Радехів-Львів, а саме – 76 мільйонів.

На інші дороги передбачено незначні суми, які допоможуть виготовити проектну документація та розпочати виконання робіт.

Стратегічним є автошлях Устилуг-Луцьк-Рівне, на ремонт якого хочуть спрямувати 5,3 мільйона гривень гривень. Ці роботи відбуватимуться за рахунок співфінансування: вартість ремонту від кордону до 13-ого кілометру автошляху Устилуг-Луцьк-Рівне буде покрито за рахунок грантового проекту «Україна-Польща-Білорусь».

Як обіцяють у ОДА, ця дорога буде такого ж рівня, як і Луцьк-Львів, що передбачає не лише відновлення покриття, а й встановлення освітлення, бордюрів, зупинок для транспорту і т.д.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Serg Показати IP 28 Березня 2017 10:00
Їздив вночі в суботу на Львів і назад. Волинська область - дорогі кльові, нема питань. Нема розмітки. Їхав з думкою - хоть би не втикнути і не злетіти з траси(темно + дощ + сніг назад був). Радехів, скм, знака на обїзну немає - вночі вперся в місто, там дорога перекрита. Посунувся за ще 2-ма машинами, які так само втикнули. Слава Богу, через такій ужас, виїхали знов на трасу. Львівська область - ніби дорога гуд, їдеш спокійно - бац яма такаааа шо капец. Дороги в Львівській області бажають бути кращими. Хай Бог благословить будівництво і ремонт всіх доріг! Надіємся на краще!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus