USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Рівненщині мати втопила у кар’єрі двох малолітніх синів

25 Серпня 2023 11:49
Правоохоронці затримали 42-річну жительку Вараського району Рівненської області, яка втопила двох малолітніх синів у водоймі місцевого кар’єру.

За повідомленням Рівненської обласної прокуратури, 23 серпня жінка, перебуваючи зі своїми синами семи та шести років на водоймі, що розташована в межах колишнього кар'єру, вирішила втопити дітей, передає УНІАН.

«Встановлено, що старшого сина вона із застосуванням сили занурила у воду і утримувала його в такому положенні до моменту, поки він не припинив супротив. Вийшовши на берег, взяла за руку меншого сина та повела його до дерев’яного помосту, під яким була значна глибина, та штовхнула у воду, знаючи, що той не вміє плавати. При цьому стояла на тому ж помості і споглядала неминучість утоплення», – йдеться у повідомленні.

Як поінформували в поліції області, невдовзі до водойми прибіг 37-річний батько: одного із синів він зумів дістати самотужки. На жаль, реанімаційні заходи не дали результату – хлопчик помер. Іншу дитину дістали водолази.

Із жінкою спілкувалися слідчі із залученням профільних спеціалістів. У скоєному вона зізналася. Їй повідомлено про підозру в умисному вбивстві своїх дітей. Жінку затримали, вона перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Як повідомляє Суспільне, трагедія сталася у селі Сопачів.

Староста села Сергій Бойко, який допомагав реанімувати дитину, розповів, що жінка поводилася неадекватно.

«Вона сиділа, тупо посміхалася. Видно, що геть поїхав дах. Ми її просили: скажи, де друга дитина? Вона не казала спочатку. Потім розповіла, що кинула його далі», – зазначив Бойко.

Мати дітей до грудня 2022 року працювала вчителькою англійської мови у місцевому ліцеї. Вона звільнилася звідти, заявивши, що не може працювати, бо не має сили давати цьому всьому раду.

Шестирічний Михайло та семирічний Даниїл цієї осені мали йти до першого класу цього ліцею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Янеробот Показати IP 25 Серпня 2023 13:00
Як шкода діток!!! Царство небесне!
ОДІН. Показати IP 25 Серпня 2023 17:43
ІНТЕРНЕТ ,ТЕЛЕВІЗОР ,РАДІО.....
Анонім Показати IP 26 Серпня 2023 01:13
В людей психіка не витягує. 100% з нею це сталося не в одну мить. Просто у нас в суспільстві ментальні розлади лікуються одним способом: "зберись, тряпка, досить скиглити, он наші баби і діди без памперсів і підгузків скількох дітей підняли". Нажаль, наші люди перевантажені негативною інформацією, мозок не витримує. Зазвичай, в таких випадках, вбивство чиниться через страх за те, що вона не може досьатньо дбати про своїх дітей, жінку мучають нав'язливі думки, що з дітьми обов'язково станеться щось дуже жахливе, гірше смерті. Розлад психіки підказує один вихід- смерть. Шкода діток дуже, треба уважніше ставитись один до одного, берегти один одного, бути небайдужими.
Анонім Показати IP 26 Серпня 2023 19:58
Багато питань до 37річного батька. Він бачив та знав про психічні зміни у жінки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus