USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Рівненщині під час фестивалю отруїлися 14 осіб

22 Липня 2019 13:43
Під час фестивалю «Тарас Бульба» у місті Дубно отруїлося 14 осіб. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України.

«У місті Дубно 20-22 липня за медичною допомогою з ознаками гострої кишкової інфекції звернулося 14 осіб. З них 10 госпіталізовано в інфекційне відділення Дубенської центральної районної лікарні, 4 особи відмовилися від госпіталізації та лікуються амбулаторно. Серед захворілих – троє дітей», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що своє захворювання люди пов'язують з вживанням шаурми, придбаної у підприємця, який розгорнув торгове місце під час рок-фестивалю «Тарас Бульба» в місті Дубно.

З початку року це вже другий випадок масового харчового отруєння на Рівненщині.

Нагадаємо, після святкування весілля у кафе «Гурман» у селищі Мізоч Здолбунівського району від отруєння постраждало 80 людей. Троє постраждалих, з них - 2 дитини, госпіталізували до ЦРЛ Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus