USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Рівненщині померло одномісячне немовля: батьки звинувачують лікарів

27 Лютого 2024 22:39
На Рівненщині померло місячне немовля, яке одразу після народження впало в кому.

Батьки дівчинки звинувачують у цьому медиків, повідомляють в поліції Рівненської області.

За даними правоохоронців, дитина з’явилася на світ 17 січня. Одразу після народження дівчинка впала в кому, і її госпіталізували в обласну дитячу лікарню.

Врятувати життя дитини не вдалося – 21 лютого немовля померло.

Батьки дівчинки звернулися до поліції.

«Батьки впевнені, що втратили доньку через недбалість медичних працівників пологового відділення міста Острог, тому звернулися із відповідною заявою у поліцію», – повідомляють правоохоронці.

Читати ще: Жінку, яка втопила двох своїх дітей у кар’єрі на Рівненщині, відправлять у психіатричний заклад

За фактом неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником (ч. 2 ст. 140 КК України) слідчі розпочали досудове розслідування.

У коментарі «УП. Життя» речниця поліції Рівненської області Марія Юстицька уточнила, що дівчинка весь час перебувала в пологовому відділенні.

«Призначена судово-медична експертиза, яка встановить причину смерті дитини. Після неї будемо діяти далі», – зазначила речниця.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus