USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Рівненщині викладачка застрелила чоловіка та тяжко поранила 13-річну доньку

6 Вересня 2020 09:44
У Рівненській області жінка, намагаючись заподіяти собі смерть, вбила власного чоловіка і тяжко поранила доньку.

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області, постріли у будинку сім’ї жителів Рівненського району пролунали 5 вересня орієнтовно о 4:00.

Поліцейські попередньо встановили, що 44-річна жінка намагалася вчинити самогубство, але влучила у власного чоловіка та у доньку. Потерпілий ще зміг зателефонувати до батька, який викликав поліцію. Однак від спричинених поранень чоловік помер. Його тіло відправлено в морг для проведення судово-медичної експертизи.

13-річну дівчинку із множинними пораненнями грудної клітки госпіталізували.

У медзаклад без свідомості із різаними ранами рук та кульовим пораненням у скроню доправили і жінку. Вона затримана в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває у спецпалаті під охороною. Її стан лікарі оцінюють як стабільний.

За результатами огляду місця події слідчі вилучили травматичну зброю та револьвер під патрон Флобера.

Що відомо про родину

Як повідомляється у сюжеті ТСН, ймовірна підозрювана – викладачка Національного університету у Рівному, кандидатка економічних наук, доцент, авторка майже пів сотні наукових праць.

А її загиблий чоловік - комерційний директор у будівельній сфері.

Що могло жінку підштовхнути до жахливого злочину - з'ясовує поліція. Деталі обіцяють від понеділка, 7 вересня.

Сім'ю сусіди характеризують позитивно. "Вони не конфліктні, нічого, спокійні. По шкірі, як один казав, мороз. Найстрашніше те, що в доньку уві сні стріляла", - каже сусід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 6 Вересня 2020 11:01
Що тут думати, може бути три версії та мотиви самогубства: перша версія це розвинення психоневрологічної хвороби у жінки через ревнощі чоловіка до коханки; друга версія це гроші, не скажу чи була взаємоповага і любов в сім'ї, а то, що сім'я була успішна та мала значні гроші на депозитах у банках це точно, і ось трапилось непорозуміння між членами родини на грунті зниклої частини збережень; третя версія це серйозні проблеми в колективі на роботі одного з членів подружжя.
777 Показати IP 6 Вересня 2020 11:41
Съехала крыша у доцента. к наукам тоже надо осторожно относится.умные бабы опасны....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus