USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Рівненщині затримали лучанина, який продавав гранати та гранатомети

29 Листопада 2023 15:14
За процесуального керівництва Сарненської окружної прокуратури жителю Волині повідомили про підозру у незаконному поводженні зі зброєю. Під час слідства чоловік двічі, у жовтні та листопаді, під час оперативних закупок збув 5 гранат, 4 протитанкові гранатомети, а також гвинтівку, 2160 патронів калібру 5,45 та реактивну гранату типу РПГ-22. Загалом продавець «заробив» майже 86 тис грн.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора.

Затримали підозрюваного на трасі у Сарненському районі після другого збуту зброї та боєприпасів.

Під час обшуків за місцем проживання чоловіка у Луцьку правоохоронці вилучили також гранати та запали до них, підствольні гранати ВОГ-25, запальники до димових шашок та 600 набоїв різного калібру.
Читати ще: Переробляв та продавав: волинські поліцейські затримали торговця зброєю

Підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення майже 1,4 млн грн застави. Усю зброю та боєприпаси вилучено з незаконного обігу.

Наразі призначено низку необхідних експертиз, встановлюються шляхи надходження зброї та причетність до злочину інших осіб.
Читати ще: Волинські поліцейські викрили незаконний канал продажу зброї

Відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus