USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

На Рівненщині знайшли 7-річного волинянина, який втік від батька

9 Січня 2022 22:19
На автостанції у Вараші поліцейські виявили 7-річного волинянина без супроводу дорослих. Як виявилося, дитина втекла від батька.

Про це повідомили на сторінці МВС України у Фейсбуці.

Повідомлення про те, що на автостанції у Вараші перебуває дитина без супроводу батьків, надійшло до поліцейських ввечері 8 січня. Зі слів заявниці-касира, хлопчик намагався сісти в автобус зі сполученням «Вараш-Луцьк».

Під час спілкування з поліцейськими хлопчик нічого про себе розповісти не міг. Вдалося з’ясувати лиш те, що його звати Тимофій.

Правоохоронці встановили, що малолітній – 7-річний житель села Тростянець Маневицького району Волинської області. Його і розшукувала місцева поліція та рідні. Матір із ще одним сином уранці поїхали у райцентр, а Тимофій залишився з батьком, від якого втік. Хлопчик самостійно здолав чималеньку відстань. Його різдвяні пригоди розпочалися маршруткою з села Тростянець до Маневичів, звідки він дістався до Вараша автобусом сполученням «Колки-Вараш».

Поліцейські вкотре наголошують громадянам, щоб не були байдужими, коли хтось побачить дитину без нагляду дорослих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus