USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

На розсаду квітів у Луцьку витратять понад два мільйони

12 Лютого 2023 07:11
Комунальне підприємство «Парки та сквери міста Луцька» оголосило тендер на закупівлю розсадницької продукції. Усього підприємство хоче придбати 113 330 саджанців квітів для озеленення міста.

Про це йдеться на сайті prozorro.gov.ua. Пропозиції від учасників прийматимуть до 16 лютого. Аукціон заплановано на 17 лютого.

Очікувана вартість розсадницької продукції – 2,672 мільйона гривень.

Парки та сквери мають намір придбати квіткову продукцію однорічних, дворічних і багаторічних рослин для озеленення міста: агератум блакитний, бегонія завждиквітуча, бегонія гібридна мегаватт, петунія великоквіткова, лобулярія (алісум) біла, бальзамін, тагетіс великоквітковий, тагетіс дрібноквітковий, цинерарія приморська, хлорофітум чубатий, целозія периста мікс, сальвія блискуча червона, колеус блюме мікс, геліхрізум черешковий, діхондра срібляста, сурфінія каскадна великоквіткова, пеларгонія плющелиста, віола вітрока та інші.

Квіткова продукція повинна бути здоровою, свіжою, чистою, компактною, не перерослою, рівномірно облистяною, без зрізаних чи зламаних стебел і пагонів, не переплетеною між собою, з добре розвиненою і сформованою кореневою системою.

На рослинах не допускається наявність шкідників та хвороб, зовнішніх ознак пошкоджень шкідниками та збудниками хвороб, механічних пошкоджень, присутність карантинних бур’янів, ознак обморожень та сонячних опіків.

Розсадницьку продукцію КП «Парки та сквери міста Луцька» має отримувати протягом квітня-червня поточного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus