USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

На Соборності пенсіонерка потрапила під колеса маршрутки

7 Лютого 2017 17:28
Під колеса маршрутного таксі «Богдан 092» потрапила пенсіонерка. ДТП трапилася учора, 6 лютого, на проспекті Соборності у Луцьку. Внаслідок автопригоди жінка травмувалася та була госпіталізована, інформують у прес-службі волинської поліції.

Автопригода трапилася близько 18 год. За кермом транспортного засобу перебував 46-річний лучанин. Керуючи маршрутним таксі водій допустив наїзд на пішохода, 59-річну місцеву жительку, яка переходила проїжджу частину за межами пішохідного переходу.

Внаслідок автопригоди пенсіонерка отримала тілесні ушкодження. Потерпілу госпіталізували у відділення травматології міської лікарні. Медики діагностували у неї, зокрема, закриту черепно-мозкову травму.

Слідчі Луцького відділу поліції розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього рухуабо експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Руслан Показати IP 7 Лютого 2017 18:04
Ого добре пенсіонери гатять маршрутки.
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2017 18:09
**** стара, нашо пертися, якщо ти знаєш, що ледве волочішся??? Так харять такі, ну ладно молоде, встигне перебіжати. А якщо б на смерть? Водію б все життя спортила б, **** стара.
Лучанин Показати IP 7 Лютого 2017 20:01
Проїзджав через декілька хвилин там, до пішоходного треба було пройти метрів 10 максимум це раз, гальмівний шлях був дуже довгим маршрутки, а під колесами лід тому і не зупинився( шкода водія, як на мене винуватець дтп пішохід. І саме з неї треба стягувати на ремонт маршрутки та і штраф за створення аварійної ситуації.
Просто Показати IP 7 Лютого 2017 21:33
Всеодно водія винним зроблять.
Водій до водіїв Показати IP 7 Лютого 2017 22:30
Водії в Луцьку не надають перевагу пішоходам на переходах! 1 з 10 водіїв МОЖЕ й зупиниться, якщо стояти на пішоході. Людина мусить починати переходити і надіятись, що її пропустить. Чому так ? Водії, ваші діти, батьки хіба пішки не ходять?
Така собі лучанка до Водій до водіїв Показати IP 7 Лютого 2017 23:47
Цілком згідна. Якщо маршутка пропускає на переході, то мабудь це якесь величезне свято! Швидше крутезний мерседес пропустить ніж богдан
Лучанка Показати IP 8 Лютого 2017 09:48
Чому пішоходи думають, що вони безсмертні на пішохідних переходах? Все одно потрібно дивитись, забули пригоду на Дубнівській зі ліцеїстом?! Звикли пхатись прямо перед носом авто - "ми на переході - мусить зупинитись". Так, мусить, але ж не значить що зупиниться, чи ЗМОЖЕ зупинитись. Побережіть своє життя, та життя інших.
Войтила Показати IP 8 Лютого 2017 11:51
С*аку легше зупинити ніж автомобіль)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus