USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На спорт на Волині виділили майже 9 мільйонів гривень

10 Червня 2015 14:05
Майже 9 мільйонів гривень виділили з обласного бюджету на розвиток та підтримку спорту на Волині. Про це під час відеоселекторної наради міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова з представниками виконавчої влади на місцях повідомив голова Волиської ОДА Володимир Гунчик, - звітує прес-служба волинської облдержадміністрації.

Так, зі слів посадовця, минулоріч волиняни на спорт витратили 8 мільйонів 607 тисяч гривень. У 2015-му з фонду соціального страхування дістали 3 мільйони, ще 4 – виділили з обласного бюджету, розподілили й 1 мільйон 800 тисяч цільової субвенції.

«Плануємо додати коштів на відповідні цілі за підсумками піврічного перевиконання бюджету області, – додав Володимир Гунчик. – Готуємо 27 олімпійців. Докладемо всіх зусиль, аби вони потрапили до складу олімпійської збірної України».

Водночас Ігор Жданов зауважив: зважаючи на те, що відбувається децентралізація бюджетів, місцева влада повинна бути готовою вже наступного року взяти на себе зобов’язання щодо утримання дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Мовляв, доки ще є час, варто напрацювати конкретний алгоритм дій, аби згодом не виникало проблем.

Зазначимо, що Україна входить у двадцятку провідних спортивних країн світу. У її арсеналі – 417 медалей різного ґатунку. А 2015-ий – ключовий рік щодо підготовки до 15-ох олімпійських ігор, що відбуватимуться у бразильському Ріо-де-Жанейро у 2016 році. Відомо, що українська делегація налічуватиме близько чотирьохсот осіб. Україна буде представлена у 19-ти видах спорту. У Міністерстві молоді та спорту України очікують від змагань не менше, ніж на 40 нагород.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Спортсмен Показати IP 10 Червня 2015 15:56
Про які зусилля Гунчика йдеться????? Вже Юлія Ткач - найкраща борчиння України і Європи через "такі зусилля" буде виступати не за Волинь, а за Харківщину, де їй запропонували достойну підтримку. Яка підтримка еліти Волинського спорту??? Через рік Олімпійські ігри, а спортсменам нічого незапропоновано в плані достойної підтримки. Ті копійки, що платяться з обласного бюджету достатньо лише на хліб та воду... Скоро і інші спортсмени поїдуть з Волині через таку підтримку!!!
Правда Показати IP 10 Червня 2015 17:55
Що там говорити у Любомлі як такої спортивної школи взагалі немає туляться в старовинному замку що скоро може криша обрушитись а там більше двох сот спортсменів займаються . Отак в нас опікуються про спорт !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus