USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Старому ринку демонтують МАФ, що належить муніципалам

11 Лютого 2020 20:10
Луцькі муніципали прибули на Старий ринок, аби демонтовувати свій МАФ. Близько 19.30 на ринок прибув кран і вантажний автомобіль. Підприємці Центрального ринку зібралися на ринку.

На місце прибула також головна муніципалка міста Юлія Сиротинська, яка показала відповідні дозвільні документи для демонтажу МАФу, що належить луцьким муніципалам, де невідомі вночі розбили вікна.

Юлія Сиротинська пояснила підприємцям, що департамент муніципальної варти демонтує їхню власність. Також розповіла, що цей же контейнер намагалися забрати в ніч на 4 лютого, проте цьому завадили підприємці.


За станом на 20.30 на Старий ринок прибула вантажівка, якою мають забрати МАФ.



За станом на 20.50 МАФ досі не демонтували. Головна муніципалка Луцька дає коментарі одному із центральних каналів України. Натомість натовп підприємців вигукують образив

її сторону, зокрема звинувачують у брехні.
За станом на 21.00, МАФ, який належить муніципальній варті Луцька помістили на напівпричіп вантажного автомобіля.


Нагадаємо, учора, 10 лютого, працівники Департаменту Муніципальної варти в супроводі поліції прибули на Старий ринок для демонтажу паркану зі сторони зупинки. Однак цього їм зробити не дали обурені базарники.

Під час оперативної наради у міскраді, в.о Луцького міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що «люди йшли до вас (на Центральний ринок – ред.), не зважаючи на те, що їм продавали гнилі оселедці, помідори та огірки, туфлі, що розлазились та костюми, що вигорали через місяць. Але покупці йшли – бо то таке життя. Хочуть купувати на ринку – хай купують. Але якщо сьогодні Центральний ринок перетворився на джерело небезпеки... Хіба туди підуть люди?»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Оcтап Показати IP 11 Лютого 2020 20:39
ну ось є згода власників тобто муніципалів на демонтаж ось і демонтують нема згоди підприємцв потрібно чекати рішення суду.
АААА Показати IP 11 Лютого 2020 20:51
цікаво куди повезуть контейнер муніципалів на Брище чи на новий ринок?
Ярослав Показати IP 11 Лютого 2020 23:13
Чому забрали вночі майно громади міста луцька.получається що вкрали.чи може все таки прозвітуються.
Лучанин Показати IP 11 Лютого 2020 23:48
"Але якщо сьогодні Центральний ринок перетворився на джерело небезпеки..."(С) - А хто його робить цим джерелом? Сподіваюся що ви не про ситуацію яку створили за останні дні, а за неякісну продукцію, ви ж не за себе? Де ті органи які мають слідкувати за тим щоб продавалася якісна продукція, скільки було переврок, в яких саме підприємців побачили порушення? Костюми вигорають? Так по Луцьку повно магазинчиків які торгують тим самим, а туфлі які розлазяться окрім цих магазинчиків і на Варшавці продають. Завтра їх контейнери вивезете? А гнилі оселедці і в супермаркетах продають, дуже рідко хто сваритися піде, до того ж на ринку легше гроші повернути ніж в супермаркеті, а гнилі помідори та огірки відразу видно, власне я таке не беру, ви теж можете не брати.
Руслан Показати IP 12 Лютого 2020 08:04
А тепер наглядно порівняйте що таке Демонтаж і що таке Знищення, хай би екскаватором демонтували.
ага до Руслан Показати IP 12 Лютого 2020 10:43
бо то генделик сиротинської

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus