USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Шарпанина і приниження: як атовець «Малиш» ображав хвору продавчиню Центрального ринку. Відео

17 Червня 2020 16:24
Атовець Андрій Стасюк, більше відомий як «Малиш», шарпав і нецензурно ображав одну з продавчинь Центрального ринку під час сутички з муніципалами. Зі слів підприємців, у жінки – епілепсія.

Відео інциденту опублікував Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Як йдеться в повідомленні, 16 червня 2020 року підприємці «Центрального ринку» почали поширювати фейкову інформацію про те, що працівники департаменту муніципальної варти ввечері під час прибирання старих шин з вул. Замкової нібито застосували проти них балончик зі сльозогінним газом та штовхали вагітну жінку.
«Дана інформація не відповідає дійсності та є відвертим обманом і черговою провокацією, адже саме підприємці ринку та так звані «активісти» використовували сльозогінний газ, влаштовували штовханину та блокували виїзд спецтехніки.
Ось відео активіста, що штовхає та принижує саме жінку "продавчиню". Поки реальні захисники України воюють на Сході України, такі «активісти-атошники» як Андрій «Малиш» Стасюк відпрацьовують гроші Облспоживспілки, шарпають жінок та охороняють незаконний ринок», - повідомили муніципали.

З відеоролику видно, як Андрій Стасюк хоче відтягнути продавчиню від муніципалів. Коли вона говорить, що він не має права її чіпати, той зривається, каже «я тебе маю право!..» і покриває жінку брудною лайкою.

В натовпі починається лемент, присутні просять Стасюка не чіпати жінку, адже в неї – епілепсія.

Нагадаємо, громадянин Росії Андрій Стасюк, на прізвисько «Малиш», вже колись засвітився у скандальній ситуації пов’язаній із Воротнівським заказником, коли він приїхав визволяти чиновників, які там бенкетували, від інших активістів та журналістів. Також цей «борець» за незаконні МАФи на ринку попадався п‘яним за кермом свого Рейндж Ровера у липні 2018 року в м. Ковель.

В 2016 році члени приватної фірми «Комбат сек'юріті» Малиша побили сімох селян, проте, зрозумівши чим їм це загрожує, швидко зорієнтувались: винними зробили самих селян, а бійців «Комбату», тим часом, поклали в лікарню.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Якось так Показати IP 17 Червня 2020 17:47
Всі усе знають, всі все пишуть, всі все чують....... І всім все до одного місця....... В нормальній країні малиш і йому подібні активісти полірували б своїми задами нари в буцегарні.... А у нас слово*активіст* чи *атошник* вже стало індульгенцією від усіх гріхів.....
Далбаєбізм Показати IP 17 Червня 2020 18:31
А якого х*я вибачте та «вагітна» жінка туди лізе ? Сиди бабо собі вдома , не наривайся на неприємності
СантаБарбара Показати IP 17 Червня 2020 18:59
Може воно так, АЛЕ - вибачте. Є міська влада, яку обирають жителі Луцька. Є рішення суду, якого треба дотримуватись. Позицію місьради підтримує більшість жителів міста, це 200 тисяч чи більше людей. Муніципальна поліція виконує рішення суду. В чому питання ? Чому купка людей, що називають себе підприємцями центрального ринку, мають право тероризувати ВСЕ місто пів ріку чи більше? То євробляхери за розтаможку не хотіли платити, всю країну тероризували, то контрабандистам кисень перекрили - і вони дороги блокували. Тепер базарники. Може пора жити цивілізовано? Кому хочеться силою вирішувати свої власні питання - Сомалі, Руанда в помощ......
Бруннен джи до СантаБарбара Показати IP 18 Червня 2020 10:12
у Луцьку всього аби 200 тисяч наразі набралося, це з дітьми разом, які 200 підтримують і що?)
Петро Показати IP 17 Червня 2020 19:23
То нема кому депортували громадянина країни агресора додому?
ще не зовсім свідоми Показати IP 17 Червня 2020 19:35
В країні біля 500 тисяч "атошників". З такою кількістю вже би мали ногами двері в кремлівських кабінетах відкривати. Але поки що чую лише про виділення їм земельних ділянок в Украіні..
Друшлякоголовий Показати IP 17 Червня 2020 21:47
Як тільки міністра Авакова знімуть, то буде, як в нормальних країнах : першому атавісту в ногу, другому в спину, а третього доведеться доганяти!
Сьомий рік Показати IP 17 Червня 2020 21:47
Шановні журналісти коли ви вже навчитесь відрізняти осіб з посвідченням ато від реальних учасників бойових дій яких як правило призвали по мобілізації , для прикладу як 95,80,25,79 аеромобільні бригади чи легендарна 24 чи 30 омбр чи 1 чи 17 отбр
Вітольд Показати IP 18 Червня 2020 02:07
Ці ігри повільно і невпинно повзуть до кровопролиття... Негоже грабувати людей, "плата за гріх - смерть".
Аплодую Показати IP 18 Червня 2020 19:44
Я атошників називаю заробітчанами,хай опреділяться чи вони герої,чи наймані ряжені на платних акціях!Землю їм,квартири,льготи,вони працювати не підуть,будуть каламутити воду!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus