USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Сумщині відкриється перший в Європі центр терапії марихуаною

20 Березня 2017 13:15
Міський голова Глухова Сумської області Мішель Терещенко оголосив про плани відкрити у місті перший в Україні центр терапії марихуаною.

Про це Мішель Терещенко написав у Фейсбук.

Медичний центр може з’явитися протягом трьох місяців з надходженням нового врожаю конопель.

Відзначається, що канабіноїди, що містяться в коноплях, можу допомогти в лікуванні раку, різних форм склерозів, хвороб Альцгеймера і Паркінсона.

Посилаючись на медичні дослідження, Терещенко зазначив, що канабіноїди ефективні при лікуванні раків мозку, молочних залоз, легенів, простати, крові, порожнини рота, печінки і підшлункової залози.

«Це допоможе в лікуванні хворих пацієнтів, а також допоможе здоровим людям залишатися в доброму здоров’ї. Він буде більше схожий на центр краси, аніж на лікарню, і люди матимуть змогу не лише отримати лікування, а й також розслабитися або привести себе в хорошу форму», – пояснив Терещенко.

Він пояснив, що найбільша допомога від нього для онкохворих жителів Глухова – це прохання у соціальних служб про виплату людям 5 тис. грн. Проте насправді онкохворі потребують набагато більше коштів на хіміотерапію.

Мер наголосив, що навіть якби вдалося збільшити допомогу в 5 разів, цього все одно буде недостатньо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Макс Показати IP 21 Березня 2017 13:26
Розвинуті країни легалізовують марихуану так, як від неї більше користі (звісно ж якщо вміру покурювати), аніж зла. 95% насилля, вбивств та всілякого безпорядку під дією алкоголю, нехай його і заборонять! Я й сам деколи покурюю і це ніколи не підбурює мене до всіляких дурниць, антидепресант, релаксант тай все. П.С. Всім бобра)
Денчик Показати IP 23 Березня 2017 13:46
Согласен , самое главное качественный продукт .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus