USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

На Світязі – хаос з паркуванням автівок відпочивальників

13 Червня 2018 12:01
За те, що поблизу центрального пляжу щовихідних виникає хаос із паркуванням автомобілів, «на горіхи» від голови ОДА отримав директор профільного департаменту.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської ОДА 13 червня.

Очільник Управління ДСНС в області Володимир Грушовінчук зазначив, що стоянка для приїжджих відпочивальників на Світязі зараз повністю відсутня. Він визнав, що ведуться певні роботи щодо благоустрою центрального пляжу, але для автостоянки жодного місця не відвели, щосуботи та щонеділі автотранспорт відпочиваючих розміщений хаотично. Внаслідок цього, рятувальники у разі потреби не зможуть евакуювати звідти людей.

Директор Шацького національного природного парку Марія Христецька зауважила на це, що питання облаштування стоянки стосується не національного парку, а служби автодоріг. Володимир Грушовінчук відзначив, що органи місцевого самоврядування також нічого не роблять для створення автостоянки, тож виникає хаос з паркуванням автівок.

Директор департаменту інфраструктури та туризму Іван Мирка повідомив, що автомобільна дорога місцевого значення завдовжки 1,3 кілометра підходить впритул до пляжу. У 2017 році департамент подав пропозицію, оскільки там є 5 метрів до червоної лінії, запроектувати місця для паркування автомобілів. Також планують місце заїзду технологічного транспорту на початку та вкінці, розширення автобусної зупинки та встановлення біотуалетів. Тендери закінчать протягом місяця, і до кінця туристичного сезону розпочинатимуть роботи.

«Наприкінці сезону? Дякую Вам за курортних сезон. Ви скільки на посаді? У Фейсбуку Ви скільки? Треба було читати там всі відгуки, а Ви тільки самі писали, не читаючи нікого. Це мало бути сказано ще минулого року Володимиру Петровичу, щоб ми могли відкрити сезон і не було соромно перед нашими сусідами з Європи. Міняйте професію танцора, якщо Вам щось заважає танцювати», - звернувся до чиновника голова ОДА Олександр Савченко до Івана Мирки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Євробидло Показати IP 13 Червня 2018 12:23
Це класна робота скидати г*вно із себе на іншого, а інший теж на іншого, і вроді би все правильно - але результату нуль. Понабирали на роботу статистів. Я теж вмію кричати що стоянки немає. А хто її зробить? Де ініціатори? Де кадри які спроможні брати ініціативу на себе і приймати рішення? Де кадри, які спроможні доводити думку до вище стоящого керівництва і вибивати з них кошторисні кошти? Де варіанти розв'язку? Виконавчі і*потенти а не чинуши.
Волинянин Показати IP 13 Червня 2018 12:28
Пріорітети керівництва і управлінців району : Максимально і ефективно для себе використати державні рекреаційні ресурси ! З тою метою: Свідомо не проводится інвентаризація і реєстрація суб'єктів підприємницької діяльності. Відповідно, податки не сплачуються і бюджет недоотримує значні кошти. Натомість запущено механізм поборів, сплати оброку, як то робиться на екологічному посту. З метою поблажливого ставлення організовано надання земельних ділянок під забудову верхам \ див декларації \ .В результаті керівництву району, дирекції парку, відомчим управлінням і тужитись не доводиться, бо для себе і собі подібних того, що зароблять у літній сезон хватає .Отак і Україну будуємо !
123 Показати IP 13 Червня 2018 12:43
Тільки філософствувати вміють і кричущі пости у фб писати! Краще б той час на діі витратив!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus