USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Тайвані через тайфун закривають підприємства і школи, скасовують авіарейси

24 Серпня 2019 19:17
На Тайвані через тайфун Баїлу закриваються підприємства, навчальні заклади, а авіалінії скасували сотні рейсів.

Про тайфун повідомляє Taiwan News.

«Очікується, що тропічний шторм Баїлу набере сили і швидкості під час свого наближення до Тайваню, можливо, досягнувши сили тайфуну, при постійному вітрі понад 30 м/сек. (108 км/год.) та при поривах - понад 45 м/сек. (162 км/год.)», - йдеться в повідомленні.

Як зазначають місцеві та світові ЗМІ, влада Тайваню в суботу позакривала підприємства та школи. Авіалінії скасували вже сотні рейсів. Також на Тайвані прогнозують зсуви грунту, затоплення та високі хвилі на побережжі.

Тайфун Баїлу, класифікований тайванським метеорологічним центром, як відносно слабкий, у суботу вже спричинив на півдні Тайваню зсуви грунту. Швидкість вітру досягала 137 кілометрів на годину. Без струму залишилися близько 30 тисяч будинків, а в окремих місцевостях сталися повені.

Повідомляється, що на цих вихідних тайфун, пройшовши через південну частину Тайваню, вдарить по китайській провінції Фуцзянь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus