USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Тайвані зійшов з колії пасажирський поїзд, точна кількість жертв невідома

2 Квітня 2021 09:37
На сході Тайваню, на території повіту Хуалянь, два вагони пасажирського поїзда зійшли з колії на в’їзді в гірський тунель. Попередньо, загинула одна людина.

Про це повідомляє Корреспондент.net.

У результаті аварії вагони потяга врізалися в стіну тунелю. На місці працюють рятувальники.

Зазначається, що у восьми вагонах поїзда перебували понад 350 пасажирів. Двоє з них отримали серйозні поранення.

За даними видання РИА Новости, зійшли другий і третій вагони (з восьми), сильно пошкоджені четвертий і п’ятий. Місцеві ЗМІ Тайваню з посиланням на екстрені служби повідомляють про «велику кількість людей без ознак життя» на місці трагедії.

Водночас Reuters повідомляє з посиланням на міністра транспорту про щонайменше 36 загиблих і 72 постраждалих. Видання називає цю залізничну аварію найбільшою на Тайвані за останні 40 років.

«Від 80 до 100 осіб були евакуйовані з перших чотирьох вагонів поїзда, тоді як вагони з п’ятого по восьмий «деформувалися», і до них важко отримати доступ», – цитує агентство представника рятувальної служби.
За попередніми даними, нібито на рейки з 20-метрової висоти впала вантажівка, яка був неправильно припаркована на схилі над залізницею. Крім того, нібито у фури були несправні гальма. Інші місцеві ЗМІ пишуть, що потяг зіштовхнувся із техною, яка розчищала каміння, і деякі вагони врізалися в стіни тунелю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus