USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На території Волині синоптики прогнозують рясний сніг та ожеледь, працюють 127 одиниць техніки

2 Грудня 2023 22:08
Загальна кількість задіяної техніки на території Волинської області – 127 одиниць. Також залучено 137 працівників комунальних служб.

Про це повідомили у патрульній поліції Волині.

Станом на 20:00 стан покриття проїзної частини на території обслуговування – засніжене, оброблене спеціальними матеріалами.

Обмеження чи заборона у русі – відсутні.

Вночі очікуються значні опади снігу.

«Ситуація в області контрольована. Ми разом з іншими службами працюємо у посиленому режимі. Якщо потребуєте допомоги телефонуйте за номером 102», – йдеться у повідомленні.

Читати ще: У Луцьку працюють 16 одиниць снігоочисної та посипальної техніки

Примхлива погода на території Волинської області «тримає в тонусі» усіх дорожників, відповідальних за зимове утримання автошляхів державного значення.

Безперервний снігопад, що під вечір в окремих районах області змінився дощем за мінусової температури повітря, не дають перепочинку, поідомляють у Службі відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області.

Комбіновані дорожні машини, важка техніка – автогрейдери, інші машини і механізми чистять дороги від снігу та обробляють їх протиожеледними матеріалами.

Однак, за таких рясних снігопадів щойно розчищений проїзд за лічені хвилини знову вкривається чималим шаром снігом. Тож працюють в режимі нон-стоп.

Наразі вдається забезпечити проїзд, однак синоптики попереджають про ще рясніший сніговій в ніч на 3 грудня, а також ожеледь.

Водіям великогабаритного транспорту варто користуватися майданчиками для відстою, які є вздовж державних доріг області (шукайте за посиланням https://bit.ly/3VsMWmM).

У зв’язку зі складними погодними умовами у західному регіоні країни цілодобово діє Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах (телефон гарячої лінії +38 067 400 60 80).

Водіїв закликають за можливості перечекати негоду вдома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus