USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На трасі «Київ-Чоп» зіткнулися 3 авто, серед постраждалих – водій з Волині, іноземець і нардеп

7 Вересня 2016 10:10
Унаслідок потрійного зіткнення автомобілів постраждало п'ятеро осіб, серед них іноземець. Дорожньо-транспортна пригода сталася 5 вересня близько 15.30 на автодорозі «Київ – Чоп» у селі Тухолька Сколівського району.

Про це повідомили у прес-службі львівської поліції.

Всі обставини автопригоди встановлюються, відкрито кримінальне провадження.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що 51-річний житель Закарпатської області, керуючи автомобілем "Mercedes Benz 220" і рухаючись в напрямку Львова, не впорався з керуванням і перетнувши суцільну смугу виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення із позашляховиком "Mercedes Benz GL 250" під керуванням 67-річного громадянина однієї з країн Європи та автомобілем «Деу Ланос», за кермом якого перебував 31-річний житель Волинської області.

Внаслідок ДТП отримали травми різного ступеню важкості і були доставлені з місця автопригоди у Сколівську районну лікарню водії всіх трьох транспортних засобів, а також двоє пасажирів.

Всі транспортні засоби зазнали технічних ушкоджень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Всі обставини автопригоди встановлюються.

В одному з автомобілів перебував народний депутат України від партії «Відродження» Михайло Ланьо. Про це повідомила УНІАН керівник прес-служби Закарпатської обласної організації партії «Відродження» Альона Фегер з посиланням на самого народного депутата.

З її слів, народний депутат потрапив у ДТП, коли прямував у Київ на засідання чергової сесії Верховної Ради України.

«На жаль, через різке погіршення погодних умов (саме тоді почався сильний дощ), водій авто, в якому перебував Ланьо, не впорався з керуванням. Машину занесло і вона виїхала на смугу зустрічного руху, де зіткнулася ще з двома автомобілями», - прокоментувала Фегер.

«Ланьо після отриманої медичної допомоги перебуває вдома й проходить лікування. У нього травмоване коліно», - додала керівник прес-служби. Вона також уточнила, що народний депутат не називає причину ДТП, він наголошує на тому, що обставини й деталі ДТП встановлюють працівники поліції.

Фото Управління патрульної поліції Львова

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 7 Вересня 2016 11:09
Депутатам можна гнати. Пургу.
Анонім Показати IP 7 Вересня 2016 11:45
Чмо явно їхало із Закарпаття до Києва 90-100 км\год?
6666 Показати IP 7 Вересня 2016 12:02
Mercedes Benz 221 а не 220!!!!!!
Вас Показати IP 7 Вересня 2016 12:11
Ланьо бос Закарпаття
Пітат Показати IP 7 Вересня 2016 15:33
Шкода але злодій буде покараний,..
Василь Показати IP 7 Вересня 2016 15:49
Та не може бути! Наші депутати їздять лише на українських автомобілях, вони патріоти і дбають лише про українське, про народ. А тут Мерсед... Невже ЗРАДА?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus