USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На трасі Київ-Ковель сталася смертельна ДТП, шукають свідків

4 Січня 2021 17:24
Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 17 листопада на автодорозі Київ-Ковель у Малинському районі, загинуло двоє чоловіків. Поліцейські шукають свідків та очевидців події для встановлення усіх її обставин.

Про це повідомлє пресслужба поліції у Житомирській області.

17 листопада близько 18:10, на 118 км автодороги Київ-Ковель, поблизу с. Маклаївки, сталося лобове зіткнення легковика ВАЗ та вантажівки МАН.

У результаті ДТП водій легковика, 40-річний житель Рівненської області, від отриманих травм загинув. Його 42-річного пасажира було доставлено до лікарні, однак, на жаль, за кілька годин чоловік теж помер.

Нині триває встановлення всіх обставин події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди, проїздили повз та маєте записи з відеореєстратора, зверніться безпосередньо до відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Житомирській області за адресою: вул. Старий бульвар, 5/37 або зателефонувати за номером (0412) 407-431 чи на спецлінію «102».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus