USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На центральній вулиці Луцька знесли аварійний будинок

4 Лютого 2016 13:05
На вулиці Гаврилюка, 5 у Луцьку знесли аварійний будинок. Так, приміщення щороку все більше руйнувалося і становило загрозу. За цим неприємним фактом весь час спостерігали місцеві мешканці.

А сьогодні будинок знесли комунальники, - повідомляє у мережі Фейсбук Народний Контроль Волинь.

Галина Адамівна проживає у сусідньому будинку. Вона скаржилась, що пускати дітей у двір дуже страшно. «Завалені вікна, і діти туди постійно заглядають, а там збирається, хто тільки може», - додала жінка.

Ще одна мешканка сусіднього будинку Галина розповіла: «Тут бомжі собі «готель» зробили. І вони собі тут ночують і пиячать. Я також вечорами озираюсь, аби ніхто по голові не дав».

Тоді у житлово-комунальному департаменті «Народному контролю» пообіцяли – аварійну розвалюху знесуть. І ось нарешті комунальники взялись до справи і знесли напівзруйнований будинок.

Місцеві мешканці не приховують задоволення, що справа врешті зрушилась з місця. Тепер у їхньому дворі буде спокійніше.

«Тепер вже проблема вирішена. Може тепер якусь площадку зробимо, лавочку поставимо, травичкою засіємо», - ділиться планами на майбутнє пані Галина.
Фото сайту Район.Луцьк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 4 Лютого 2016 14:05
"«Тепер вже проблема вирішена. Може тепер якусь площадку зробимо, лавочку поставимо, травичкою засіємо», - ділиться планами на майбутнє пані Галина." - наскільки ж ви наївна, пані Галино. Міська влада вже давно вирішила хто збудується на тому місці. А ви лавочка, травичка... А пивну чергову не хотіли?!
лучанка Показати IP 4 Лютого 2016 14:36
Нехай би ще знесли аварійний будинок по вул. Березова, 1 у Луцьку (р-н Володимирської).
Кіт Показати IP 4 Лютого 2016 14:36
Комусь звільнили діляночку
Анонім до Кіт Показати IP 4 Лютого 2016 16:09
Не комусь, а буратінам , там якраз підходяще місце для карабаса-барабаса , буде працювати цілодобово (на Вінниченка люди, які там проживають просили зробити роботу карабаса до 23 години , то буратіни зробили до 3 години ночі ) дякуйте Романюку поки він при владі Були, Козюри і Романюки всі ділянки в Луцьку прихватизують , бачили очі кого вибирали тепер терпіть.
Анонім до Анонім Показати IP 4 Лютого 2016 18:34
а Палиця б квіточок посадив, газон засіяв, лавочку поставив... точно, не того вибрали!
справедливий Показати IP 5 Лютого 2016 17:20
На рахунок Палиці вже мовчи ,стільки дитячих і спортивних майданчиків як поставив Палиця, не поставив ніякий Романюк , а пивнушок понаставляли сотні , буратіни то взагалі тільки шкоду для людей роблять- споюють своїми цілодобовими карабасами ,вікна людям позакривали своїм торговим центром що світу білого не бачать і будинки із -за їхніх будівництв тріщать по швах ,так що тішся Романюком і мовчи .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus