USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

На цьому етапі війни Кремль зосередиться на захопленні Слов'янська і Краматорська, – британська розвідка

13 Липня 2022 11:51
Протягом наступного тижня російські окупаційні війська, ймовірно, зосередяться на взятті невеликих містечок Сіверська та Долини. Таким чином вони хочуть підступитися до Слов'янська та Краматорська. Саме ці два міста – основні цілі Кремля на нинішньому етапі війни.

Про це повідомляє розвідка Міністерства оборони Великої Британії, передає ТСН.

Британські аналітики стверджують, що країна-агресорка продовжує намагатися підірвати легітимність української держави, а також консолідувати власне управління та адміністративний контроль над окупованими територіями.

«Нещодавно це включало ініціативу побратимства російських і українських і регіонів для розвитку постконфліктних адміністрацій і указів, які полегшать українцям отримання російського громадянства», – йдеться у повідомленні розвідки.

Також зазначено, що антиросійські настрої на окупованих територіях призводять до нападів на російських чиновників та колаборантів. Самопроголошена «адміністрація» Великого Бурлука на Харківщині визнала, що один із її керівників загинув 11 липня внаслідок підриву автомобіля.

«Ймовірно, напади на чиновників посиляться та збільшуватимуть і без того значні виклики, з якими стикаються російські окупанти. Тиск на скорочені військові формування РФ на окупованих територіях посилюватиметься», – наголошують у британській розвідці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus