USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Росія може економити снаряди на південному фронті, – британська розвідка

18 Липня 2023 10:35
Російські окупанти, ймовірно, хочуть зберегти артилерійські снаряди на південному фронті та намагаються їх економити.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані британської розвідки.

У відомстві зазначили, що протягом останнього тижня як ЗСУ, так і росіяни досягли незначних успіхів на різних ділянках фронту. Окупанти намагалися просунутися у районі Кремінної, а українські захисники зосередили основні зусилля у районі Бахмута. Там російські сили «нестійкі, але поки що тримаються», додають у розвідці.

Читати ще: Росія застосовує нову тактику, щоб зірвати контрнаступ ЗСУ, – Міноборони Британії

Ворожі солдати також продовжують спроби локальних наступів на півдні Донецької області, зокрема під Авдіївкою. Але особливого успіху там вони не мають.

«На півдні Україна продовжує наступати принаймні на двох напрямках, але навряд чи їй вдасться прорвати основні оборонні рубежі Росії. На цьому напрямі Росія, швидше за все, запровадила режим нормування снарядів для артилерії, намагаючись зберегти найважливіші можливості для ведення непрямого вогню», – додають у розвідці.

Читати ще: Британська розвідка назвала причину високої смертності російських солдатів на війні

Там наголошують, що у Херсонській області наші військові утримують невеликий плацдарм на лівобережжі. Це є додатковою проблемою для російського командування, яке, ймовірно, стурбоване вразливістю свого південно-західного флангу.

Нагадаємо, українські військові розпочали свій контрнаступ з червня. Їм вдалося деокупувати низку населених пунктів на південному сході країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 18 Липня 2023 11:34
А може не економити- британськi вченi.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus