USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На українсько-румунському кордоні відкрили новий пункт пропуску

4 Січня 2023 17:58
На Закарпатті відкрили ще один пункт пропуску на українському кордоні з Румунією. Він повинен допомогти впорядкувати міжнародне залізничне сполучення.

Про це повідомив представник Кабміну Тарас Мельничук, передає ТСН.

Йдеться про пункт контролю «Рахів».

Так, на базі залізничної станції у Рахові запрацював пункт контролю через державний кордон для громадян, які прямують до чи з Румунії на потязі. Пункт пропуску працюватиме цілодобово.

«Відкрито, з метою впорядкування діяльності міжнародного пункту пропуску через державний кордон з Румунією для залізничного сполучення «Ділове», на території залізничної станції Рахів міжнародний пункт контролю через державний кордон «Рахів» для залізничного пасажирського сполучення з тимчасовим (на період дії воєнного стану та 90 днів після його припинення або скасування) режимом функціонування і цілодобовим часом роботи.

Початок роботи пункту пропуску «Рахів» полегшить перетин кордону для українців та допоможе розвантажити інші залізничні пропускні пункти.

Нагадаємо, у середу, 4 січня, на західних кордонах України у чергах стоять десятки авто. Черги утворились на пунктах пропуску з Польщею, Словаччиною та Угорщиною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus