USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Російські дрони пошкодили пункт пропуску між Україною та Румунією

26 Вересня 2023 10:02
Російські терористи в ніч на 26 вересня вчергове атакували Україну дронами. Внаслідок атаки на кордоні між Україною та Румунією росіяни пошкодили пункт пропуску.

Про це повідомила речниця Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону, передає Главком.

«Атака була спрямована на портову і прикордонну інфраструктуру Подунавʼя. Внаслідок влучання там є загоряння автотранспорту в зоні очікування, є інформація про двох постраждалих водіїв, яким надано медичну допомогу», – сказала Гуменюк.

Крім того зазначається, що був дуже серйозний ризик для пасажирів автобуса, який готувався для перетину кордону. Також росіяни пошкодили прикордонну інфраструктуру в міжнародному пункті пропуску.

Читати ще: Румунія розслідує можливе падіння уламків російських дронів на території країни

Гуменюк додала, що результативність роботи Сил протиповітряної оборони надзвичайно висока.

Нагадаємо, сьогодні вночі сили ППО знищили 26 із 38 «Шахедів».

Рашисти влучили в об’єкт інфраструктури на Черкащині. Також окупанти протягом двох годин атакували ударними безпілотниками Одеську область. В Ізмаїльському районі відбулись влучання у припортову інфраструктуру. Постраждали двоє чоловіків, водії вантажівок. Одному з них медичну допомогу надали на місці, другого з важкою травмою руки ушпиталили. Пошкоджено будівлю пункту пропуску, складські приміщення, близько 30 вантажівок, шість фур зайнялися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus