USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На утримання волинських доріг у належному стані витратять 655 млн

17 Листопада 2020 07:20
Протягом трьох років на послуги з експлуатаційного утримання та поточного дрібного ремонту автомобільних доріг загального користування державного значення Волинської області спрямують понад 655 мільйонів гривень.

Відкриті торги для пошуку виконавця робіт оголосила Служба автомобільних доріг у Волинській області. Тендерні пропозиції прийматимуть до 7 грудня 2020 року. Аукціон розпочнеться 11 січня 2021 року.

Очікувана вартість робіт становить 655,054 мільйона гривень.

За ці кошти протягом трьох років планують утримувати дороги державного значення в області, загальною протяжністю 1527 кілометрів.

Серед вимог до учасників торгів – наявність обладнання та матеріально-технічної бази, зокрема 9 автогрейдерів, 8 дорожніх котків, маркірувальної машини, 14 бортових автомобілів і тракторів, 14 машин для розподілення протиожеледних матеріалів, 14 навантажувачів, дорожньої фрези та машини для ямкового ремонту, а також наявність працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід (головний інженер, 5 керівників дільниці, 5 виконавців робіт, інженер з якості, геодезист, 5 майстрів).

Роботи включатимуть очищення канав, мостів, ліквідацію вибоїн, нанесення горизонтальної розмітки, заміну дорожніх знаків, прибирання проїзної частини, зупинок громадського транспорту, огляд стану доріг, планування та укріплення узбіч, проріджування кущів і дерев, зимове утримання доріг тощо.

Ці послуги мають надаватися до 31 грудня 2023 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus