USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На весіллі на Львівщині отруїлися 30 гостей, серед них – однорічна дитина

19 Травня 2016 18:52
Під час святкування весілля у місті Новояворівськ Львівської області отруїлось 30 гостей, у тому числі – семеро дітей. Усіх госпіталізували із симптомами гострої кишкової інфекції.

Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ДСЕСУ.

Святкування відбулося 14 травня, перші пацієнти почали звертатись до Новояворівської районної лікарні №1 у другій половині дня 16 травня.

Потерпілим пацієнтам в стаціонарних умовах проводиться повний комплекс клініко-лабораторних обстежень.

За станом на 19 травня кількість осіб, що отруїлися під час весілля у місті Новояворівськ Львівської області, зросла до тридцяти осіб, серед них 7 дітей. Наймолодшій дитині – один рік.

“Внаслідок спалаху гострої кишкової інфекції вже госпіталізовано 30 людей, серед яких 7 дітей. Усі вони брали участь у святкуванні весілля у місті Новояворівськ 14 травня”, — сказано в повідомленні.

ЧИТАТИ ЩЕ: ДВА ВЕСІЛЛЯ – 35 ГОСПІТАЛІЗОВАНИХ. У СТРУМІВЦІ ЗАКРИЛИ ЗАКЛАД ХАРЧУВАННЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus