USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Вінниччині правоохоронець вбив чоловіка за відмову бути понятим

23 Листопада 2019 18:36
У Вінницькій області співробітники ДБР передали до суду справу старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції ГУНП у Вінницькій області, який підозрюється у вбивстві людини через відмову бути понятим, передає пресслужба ДБР.

Правоохоронець запропонував громадянину стати понятим під час вилучення боєприпасів. Отримавши відмову, поліцейський ударив чоловіка кулаком в обличчя. Потерпілий впав і вдарився головою об асфальт. Внаслідок отриманих травм він помер в лікарні, не приходячи до тями.

За цим фактом було відкрито справу за ч. 3 ст. 365 (Перевищення службових повноважень співробітником правоохоронного органу, що спричинило тяжкі наслідки) КК України.

У випадку доведення провини поліцейському загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
БОС Показати IP 23 Листопада 2019 19:19
Бидло ментовське.
народна прокуратура Показати IP 23 Листопада 2019 20:51
Випадок дикий. Але де ж громадська позиція наших людей, які кричать, що правоохоронці неналежно виконують службові обов'язки, а самі ухилаються від виконання громадського обов'язку бути понятим?
народ до народна прокуратура Показати IP 23 Листопада 2019 23:08
От саме тому і відмовляються!
Надоїло Показати IP 23 Листопада 2019 21:04
Довічне ув'язнення дати!
11 Показати IP 23 Листопада 2019 21:27
Треба було бути понятим!!!
Дід Іван Показати IP 23 Листопада 2019 23:06
"Ментовська" система не змінилась, так протерли трішки від сажі. Майжесь всі особові склади перекочували з під однієї вивіски під іншу. Старих виперли, щоб не заважали під ногами і на цьому реформа закінчилась. Раніше на кілька сіл був один участковий, який справлявся з своїми обовязками, а тепер ціла куча поліцаїв, а порядок навести не можуть, а в принципі і не хочуть. Майже всі злочини легше попередити, ніж потім їх розслідувати. В даний момент ідейних є дуже маленький процент, решта, то - або показують свою крутизну при дрібних правопорушеннях, або "рвачі", які заробляють додаткову зарплату. Хто коли небудь стикався з ментовською системою розкаже, яка це прогнивша, майже непотрібна ,в такій сутності як вона є , система.А ще в добавок недосконалість, а деколи ідіотизм прийнятих законів робить цю систему взагалі проти простого народу, коли тебе побили, виуватого роблять потерпілого, обікрали, - кажуть недостаня сума збитка для кримінального провадження і т.д.
Коп із США Показати IP 23 Листопада 2019 23:23
А міг би і застрелити чи шокером в серце як у нас роблять.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus